Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kihasználja az Avent szettet?...

Kihasználja az Avent szettet? Mennyi az ára most?

Figyelt kérdés
Vélemény róla? Én 31 hetes vagyok, és lassan nézegetem a cumisüvegeket.
2011. jún. 18. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:

én vettem, de igazán soha nem használtam. Egy próba után rájöttem, hogy a kézi mellszívóval semmire se megyek, így vettem egy elektromosat.

Azt ajánlom, előre ne vegyél túl sok cumisüveget, mert az is lehet, hogy nem is fog kelleni! Nálunk a cumisüvegek máig érintetlenek... mivel a lányom el se fogadta. Szopizó babának nem szükséges az üveg. Arra meg, hogy utána újan, fél vagy negyed áron eladd, túl drága. Ha meg mégis kelleni fog a cumisüveg, akkor is meg tudjátok majd venni... Mutasd meg a párodnak, hogy tudja, miről van szó, hol kapható, majd ha kell, ő is megveheti!

2011. jún. 18. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Előre 1 db Avent üveget vettem, de nem figyeltem, a variábilis cumival.

Rögtön úgy jöttünk haza, hogy tápszeres lesz a gyerek, így hazafelé bementünk és megvettünk a csak üvegekből álló kezdő szettet (mellszívót kaptam kölcsön). 4 db üveg, 1 cumi, 1 cumimosó kefe a szett és külön vettem pótcumikat. 6500+1000 a pótcumi.

Nem olcsó. Amíg nem tudod, hogy sok üveget fogtok használni, addig felesleges venni. Ha mégis kell, rengeteg helyen lehet kapni (Auchan, Tesco, szerintem a Cora is árulja, bababoltok). A kifőzése meg kb. 10 perc. Úgyhogy tényleg nem érdemes előre venni.

2011. jún. 18. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Én viszont csak ezt ajánlanám, mi ezt a szettet vettük és máig is használjuk, most 19 hónapos a fiam. Persze a cumikat cseréltük rendszeresen rajta. Igaz, tényleg nem olcsó, de a sok-sok mosás egyáltalán nem látszik meg rajta, szép, majdhogynem karcmentesek az üvegek.

Mi vettünk hozzá mikrós sterilizálót is, 2 perc a mikróban és kész a sterilizálás. Nekünk nagyon bevált. A családban még 3-an is ezt a fajtát használják, nekik sincs gondjuk vele.

2011. jún. 18. 21:07
 4/4 ekeke ***** válasza:

Semmit se vegyél!!!

Időben kiderül minden. Nálunk asszonykát kiszívták géppel a szülészeten, és nagyon fájt neki. Most vettünk Aventet, semennyire nem zavaró neki, igaz, hogy igen lassan jön a tej. Nekünk azért kell, mert ősszel főiskola, és ott helyben szívni fogja és addig én adom a kicsinek a tejet, szal egy egész készletet vettünk 4 ezerért:)

Azt még nem tudjuk, milyen lesz élesben szívni, de azt mondta, hogy nézett e neten szívós videókat és pont úgy jön neki is az Aventtől, mint azoknak ott. (ha az a kis fehér szelep a másik oldalról van beletéve, nem szív:)

2011. júl. 14. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!