Debrecenben Avent terméket hol lehet vásárolni?
dm
tesco
cora
müller
bababoltok : baby center brendon és babavilágban biztosan.
hány db kell?
a legkisebbből 125 ml-esből 1 cumisüveg.
cumit 0+-osat
mire kell odafigyelni??? már mivel kapcsolatban... nem értem ..
Multipackot nem érdemes venni mert én pl. imádom az avent üvegeket de a kislányom nem tudott ráharapni a cumijára igy avent üvegre mam ultivent cumit tettem azzal már jó volt.
szóval sok múlik azon hogy Ő szeretni fogja-e. hogy beválik-e .. a mam ultivent jobb mint az avent.
általános tanács ? huh! nem szabad szélsőségekbe belemenni és első babának mindenből először egyet vegyetek ha akciós is mert nem tudod beválik-e .. ez lutri..
sima nyugatócumiból meg egyenesen lehetetlen .. ott majd ha cumis lesz egyáltalán sokat is próbálhattok vehettek mire rátaláltok a neki megfelelőre .. és olyan is lehet hogy megveszik ajándékba de nem fog kelleni..
jó egészséget és örömteli babázást kívánok !!
ha van még kérdésed ki vele!!
majdnem.
ez a jó...
az avent is jó .. de nekünk nem vált be.!
-
viszont babának 0+-os méret kell ez négyes ... ömlik belőle minden.
Erre a csomagra gondoltam. :) Külön kell, vagy egybe kell megvenni? Bocs az értetlenkedésem miatt :(
semmi baj.
az első kettő megéri mellszívót is vehetsz ha gondolod de sterilizáló nem fontos .. nem létszükség.
a cumisüveg szett megéri.. persze lutri de ez nagyon jó üveg .. minőségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!