Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisruhákat/egyéb dolgokat...

Kisruhákat/egyéb dolgokat kölcsönadni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Kisfiamnak sok szép ruhája van,(meg egyéb baba cuccok) mindent megvettem neki. Lesz a családban kisgyerek, és bevallom, nem szívesen adnék kölcsön. A nagynál adtam kölcsön ruhákat, de nem is kaptam vissza mindet, meg nem is olyan állapotban. Én most minden egyes pici rucit azért vettem meg, mert tetszett, és nem szeretném többet nem látni viszont. Meg tervezünk még babát, szóval kellenek is még.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

2011. jún. 18. 08:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóm, aki szintén egyke, mint én, szintén lányos anyuka, mint én leszek, ideadta minden babaruháját, babakocsit, zavarba is jöttem. Egyértelmű, hogy vigyázok rá, és többször el is mondtam, hogy visszaadom természetesen. Minden azon múlik, hogy milyen viszonyban vagy azzal, akinek adnád, semmi sem kötelező, én sem vártam volna el soha semmit senkitől, mindenki felajánlotta a segítségét, annak pedig nagyon örültünk. Bár unokatesóm is tervez még babát, mégsem okoz ez gondot, addigra visszakerül. Ha nálunk lesznek kinőtt saját ruhácskák, közeli hozzátartozónak én is szívesen oda fogom adni. Biztosan lesz olyan, amit nem kérek vissza, de olyan is, amit igen, abban az esetben viszont el fogom várni a figyelmet.
2011. júl. 20. 16:25
 22/22 anonim ***** válasza:

A helyedben adnék pár darabot kölcsön megjelölve az aktuális méretből. ( nem a legkedvesebbeket persze) Szólnék, ahogy növi ki a gyerek, úgy adják vissza. Aztán a későbbiekben meglátod, hogy milyen állapotban jutnak vissza a ruhák. Ha elfogadhatóan, akkor mindig az a szükséges méretből adj párat. Igy nincs harag, Te is nyugodt vagy. Ha meg elkoszolódva adják vissza, akkor egyszerüen megmondod, hogy nektek is szükségetek lesz még rá. Ez érthető.

Mi sok ruhát kaptunk kölcsön, de ahogy növi ki a fiam, ugy rakom külön dobozokba és kapja vissza mindenki.

2011. júl. 21. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!