Milyen gyakran látja gyermekeiteket a nagymama, dédmama stb?
Anyukám szinte szomszéd, ő kb 2naponta jön unokázni.
A férjem szülei másik településen laknak (nem túl messze), velük ált hetente 1x találkozunk.
Apai dédi kb egy órás autóútra lakik, hozzá kb 2-3 havonta megyünk, anyai dédi 340 km-re lakik, ezért még nem találkoztak :(
Az anyai nagymama hetente többször is, de legalább egyszer biztosan. Az anyai nagypapa heti egyszer általában de csak rövidke időre, néha mostmár hosszabb időre is, de még ritka dolog az ilyen.
Az anyai dédszülők kb. havonta találkoznak a dédunokákkal, anyukám szülei is, meg apukám anyukája is. Az apai nagyszülőket, dédszülőket nem ismerjük, amikor megszületett a fiam, az apja csak a vállát vonogatta és azt mondta, nem kell mindent az orrukra kötni. Én ezzel nagyon nem értek egyet, de mivel már akkor se voltunk együtt (és már az "apuka" se tartja velünk a kapcsolatot) én ebbe nem tudok beleszólni, mert annak idején engem sem mutatott be a szüleinek, csak telefonon beszéltem az anyukájával egyszer, de sajnos nem tudom a számát, és csak a lánykori nevét ismerem, azóta pedig már rég elvállt és újra férjhez ment, ezért sajnos nem tudom felkutatni. Pedig szeretném, ha láthatná ő is az unokáját, és a fiamnak is joga lenne ismerni a másik nagymamáját. Hát a dolgok állása szerint nem fogja sajnos...
Az én szuleim kozel laknak ( vagyis mi a kert túlso végén), veluk szinte mindennap találkozunk, ha csak egy félorára is. Dédipapa is veluk él, tehát o ugyanígy.
A férjem szulei sem laknak túl messze (kb. 10 km), ok hétvégente, ha tudnak, mindkét nap jonnek vagy megyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!