Azon anyukák, akiket a gyerekük apja, a gyermek 1-1,5 éves kora körül hagyott el, azok hogy bírták elviselni?
Köszönöm kedves és bíztató válaszaitokat!
Eltelt két hónap, hogy elhagyott... nagyon nehéz.
Imádom a fiamat, de tényleg nehéz egyedül nevelni.
Igen igyekszem felejteni és csak a jóra, a jövőre koncentrálni, illetve sok-sok programot szervezni, hogy aktívan, mozgalmasan éljük a napjainkat!
Sajnos a kocogás kizárva, nem tudom senkire bízni a fiamat.
Rettenetesen megértelek téged, sorstársad vagyok!
Minket 1 éves korában hagyott itt apa.
Ennek már lassan 2 éve.
Nekem sincs senki, akire bízhatnám a lányom, és mg nem ovis.
Mondjuk nálunk olyan speciális a helyzet, hogy még mindig azt mondja, hogy szeret.
A lányát azt tutira imádja, mégis inkább kiment külföldre, pedig mondtam, hogy én így nem fogom bírni.
Neki fontosabb volt a kaland, a mozgalmasabb élet, minthogy velünk legyen itthon..
Itthon is dolgozhatott volna a szakmájában, bár 20-30 ezerrel kevesebbért, de így meg hazaküldi azt a lányának, így majdnem ugyanott van a kiadásokkal..
Mocskosul magányos vagyok, nehéz annyi felé szakadni, hogy mindent el tudjak intézni időben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!