Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Séták alkalmával megkötnéd...

Séták alkalmával megkötnéd babahámmal a 2,5 éves gyerekedet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 08:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
80%
Eddig egy nagy baromságnak tartottam de amióta a kislányomnak mindent felkell fedezni és a múltkor kiszaladt a kocsi elé azóta van.Ezen nem kellene vitatkozni aki akar az úgyis használja aki meg nem az biztos jobban érzi így magát.Mi most érezzük biztonságban a kislányunkat.
2011. jún. 8. 11:33
 22/22 porcukormókus ***** válasza:
100%
Kb. 15évvel ezelőtt volt szerencsém Angliába menni 2hétre, ott több gyereket is láttam hámmal sétálni. Akkor tisztára kiakadtam rajta, pedig néha nagyon hasznos lehet. Például ha bevásárolni mész nagyobb hipermarketbe, vagy valami szabadtéri programra, ahol nagy a tumultus.. Inkább, minthogy a gyerekem nevét a hangosbemondóban halljam vissza, mert elveszett mellőlem!!
2011. jún. 10. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!