Ti, akik langyos vízben oldjátok fel babátok tápszerét, miután bekevertétek a tápszert, hogyan hűtitek le, vagy egyáltalán lehűtitek, mielőtt hűtőbe tennétek?
Nem kell mindent elhinni, amit a védőnő mond, ő is beszélhet butaságot. Egyszerűen nem higiénikus a három adag egyszerre történő bekeverése, abban a pillanatban, hogy bekevered, elkezdenek benne szaporodni a kórokozók. Minden bizonnyal a tápszer dobozára is rá van írva, hogy egyszerre mindig csak egy adagot szabad bekeverni.
Tényleg inkább a forralt vizet tárold.
Oké, asszem én is ezt fogom csinálni.Amúgy, ha hosszabb útra megy az ember vhova ( anyósomék konkrétan 300 km-re laknak tőlünk és ilyenkor bizony szoktunk vinni hőálló cumisüvegtartóban tápszert ), akkor hogy érdemes eljárnia?
Szoktunk babavizet venni, de abban ugyebár nem oldódik fel a tápszer.
Én mindig frissen készítem.
Ha hosszú útra megyünk, akkor van autós vízmelegítőnk, amiben meg tudom melegíteni neki a vizet.
Vagy mondjuk szükség esetén bemegyek egy benzinkútra, és ott megkérem, hogy melegítsék meg a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!