Miért lett ilyen a férjem? Mi történhetett? Más is járt így vagy csak mi? Esetleg valami megoldás?
Tavaly előtt októberben megtudtuk,h babát várunk.Minden a legnagyobb boldogságban telt januárig,noha nem tervezett baba,de kit érdekelt,a fő,h van.Januárban aztán megszűnt létezni a nemiéletünk.Apa féltette a lányt,én meg elfogadtam a félelmét nem erőltettem.Május végén megszületett a lány,letelt a 6 hét.2szer voltunk együtt,ami nekem nagyon kellemetlen volt,és a gátvarrásom is feszített.Kiderült,h komoly a probléma,így november vége lett mire újra zöld utat kapott a szex.Azóta viszont szintén nem gyakoroljuk túl gyakran.(3szor voltunk együtt 4 hónap alatt.)Múlthéten kiborultam neki,hiszen ez így nem megy nekem.Én kívánom őt,és szükségem van a gyengédségre,amit egyáltalán nem kapok meg.Szeretője nincsen, nem lett homokos, egyszerűen csak nem kívánja a szexet.De a gyerek előtt meg miért kívánt szinte minden pillanatban?Vagy ez gyakori,és majd helyrejön magától?Gondoltam arra is,h nem volt felkészülve még rá,de 29 éves...Azért addigra már meg szoktak érni a férfiak is egy gyerekhez?Vagy mert váratlan volt,hirtelen jött,nem tervezett?De már 10 hónapos a lány...
Szóval nem tudok kiigazodni rajta,és bizony már a házasságunkat is kezdem temetni magamban,mert ha ez így marad,akkor elválok.De sokkal jobban szeretném megoldani ezt a problémát,hiszen a gyerek érdekei is ezt kívánják.
Egy 22 éves anyuka.
Igen,beszélgettünk is róla,és honnét tudom,h nincs senkije?Szabadidejében nem jár el a "haverokkal".A munkából mindig pontosan érkezik,és mindig pontosan megy.Nincsenek hétvégi "csoport-tréningek".Meg tudja,h nem könnyű átverni,annál több eszem van.Kérdeztem tőle,h az a baj,h kicsit magamra kaptam várandósság és a szoptatás eleje alatt.Nem tudja...
Bár,amennyit a számítógépével foglalkozik,lehet felér egy szeretővel:S
Nálunk pont fordítva van. Én szülés óta alig-alig kívánom. És érdekes ha kívánom is,nem lehet megvalósítani,mert pont akkor van meg...érdekes.
Én látom páromon mennyire kiakasztó neki,de én azért segítek is rajta...ha nincs is kedvem :P
Nekünk a terhességem alatt jobb lett a szex, mint valaha. Szülés után a 6 hetes kontroll után már aznap belevágtunk, és ugyanolyan jó volt, mint előtte. Hozzáteszem, nekem nem volt idő a gátmetszésre a szülésnél, így könnyebb volt az újrakezdés.
Szerintem nem egyből a szerető lehetőségére kell gondolni, hanem lehet, hogy őt érzékenyebben érintette, hogy te anya lettél, és nem tud úgy nézni rád, mint nőre. A szülésnél bent volt? Mert sokaknál azzal magyarázható ez az elhidegülés.
Nem volt bent.Én nem is szerettem volna,h bent legyen,ő igen.Szerencsére a sors eldöntötte,mert nem volt ideje beérni.
Tudom,h fáradt,tudom,hogy a főnöke egy segg,de ezek korábban is fennálltak.Amikor megismertük egymást sokkal hajtósabb volt a munkája,mégsem volt fáradt.
Nem is erőltetem a dolgot,de néha igenis kiborulok,őszintén elmondok neki mindent,és minden megy tovább.Szóval elég nehéz bírom,és ha nem lenne a gyerek már rég összepakoltam volna,és elköltöztem volna.Most miatta maradok,és meg akarom oldani a dolgot,csak kérdés,hogy meg tudom-e,mert néha nagyon nagy falatnak tűnik.
Nem várnám el tőle,hogy annyit legyünk együtt,mint az elején(naponta akár többször is).Csak hetente egyszer kétszer.
Magyarázni semmivel sem tudja,egyszerűen ő sem érti.
A beszélgetések mindig ígéretekkel zárulnak,és néha 1-2 napig van is változás,de aztán minden megy tovább ugyanúgy ah addig.
Most is,egy hete volt,h leültem vele beszélgetni,h ez így nincs rendjén.Kb 2 napig volt más,aztán minden megy minden ugyanúgy.
Én nagyban a számítógépet teszem felelőssé,mert elég sokat ül előtte.Ő is bevallotta,h sokszor azért nem jut eszébe szexelni,mert nem vagyunk csak úgy összebújva.Mikor feltettem neki miért nem bújunk össze kérdést,akkor bevallotta,h a számítógép.Én is pötyögök rajta,de ha lehet,akkor inkább mellé bújnék.Csak őt tényleg szinte lehetetlen kirobbantani előle.Fent van este 12-fél 1ig,én addigra már nagyon álmos vagyok,és nem tudom megvárni,főleg,h hónapok óta nem aludtam át egyetlen éjszakát sem a gyerek miatt.Reggel meg amikor lenne időnk,mert a gyerek még alszik,akkor ő is alszik....
Szóval elég elkeserítő a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!