Anyukák, van vihar felétek most? Merre?
Figyelt kérdés
A kisfiam nem alszik el, annyira dörög.(Somogy)2011. jún. 1. 14:17
1/10 anonim válasza:
Még csak most készülődik. Dörgött 1-2-t de semmi több egyelőre, aztán majd meglátjuk, mert két napja van így, h 3-4 után zápo, zivatar van. A fiam hála istennek alszik, de egésznap tiszta nyűgös volt. Ja múgy Érd(pest megye)
2/10 anonim válasza:
Itt még semmi, csak nem süt a nap, lóg az eső lába, de csend van, szél se fúj (még). Budapest, Zugló
3/10 anonim válasza:
Nálunk (Fejér megye-Szabadegyháza) is nagy a csend.De szerintem valami készülődik.
4/10 anonim válasza:
Szia Szomszéd!
Zalában is dörög, villámlik, és sokszor leszakadt ma már az ég. Viharnak nem nevezném, mert szél szerencsére nincs.
5/10 anonim válasza:
Felénk is dörög egyfolytában, de hála Isten a fiaimat nem nagyon zavarja az alvásban, mert nem olyan hangos még. Azért biztosan nem vagyunk távol, mi is Somogyiak vagyunk, észak-nyugati csücske.
6/10 anonim válasza:
most volt egy kis jégeső, de kb 10 perc volt, Pest megye, Dunavarsány.
7/10 anonim válasza:
A Bp Zuglói vagyok. Itt közben kisütött a nap, dörgés nincs, de azért nem tiszta az ég teljesen..
8/10 anonim válasza:
3.vagyok,a fejér megyei.
Jól éreztem,már esik,dörög,villámlik.
Remélem nem lesz olyan mint a tegnapi,tegnap ömlött az eső.
9/10 anonim válasza:
Gyömrő, nincsen semmi.Süt a nap szélcsend van.
10/10 anonim válasza:
Gyömrői vagyok, épp most szakadt le az ég mindennel ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!