Megtartanátok a harmadik babátokat vagy sem?
4hónapja született a lánykám, azóta nem néztem az apjára...
Nem akarok sokadik babát, most, 100%os védelmet nem nyújt semmi(ha van ilyen szóljatok, ami tényleg 100000000%ban véd, nincs hibaszázalék)
Viszont ha összejönne, végül is a kis ruhák egy része még megvan, max Ő már a gardrobba kerül, mint harry potter...
11.30-as aranyosan fogalmaz.
nekem 3,5 és 1,5 évesek a gyerekek, nem tervezünk 3. babát, de pont ma kellene elkezdenem a gyógyszert, amit nem akarok. Úgy döntöttünk, hogy vigyázunk, de ha mégis jön, akkor vállaljuk. Utána végleges megoldást választunk valószínűleg. De az sem biztos, hogy jön. Azért az is hozzátartozik a storyhoz, hogy évekkel ezelőtt azt mondták, nem lehet gyerekem, másrészt amióta a kicsi lányom megszületett kalkulálok, mert a szívem mélyén nagyon szeretnék még babát. Furcsán hangzik lehet, de ha a csajokra nézek, úgy érzem még nem teljes a a család. Van egy 13 éves nagy fiúnk akit nem énszültem, de nagyon sokat van velünk, ő a férjemé elvileg, gyakorlatilag az enyém is, így már most is van 3 gyrekünk, de nagyon örülnék, ha összejönne, bár félek is, mert anyagilag biztos sok lemondással járna a gyerekek részéről is, de mégis azt hiszem, hogy többet fognak egymástól kapni, mint amiről most le kell mondaniuk esetleg. Nyilván nem a kajáról, hanem külföldi nyaralásokról, nagy értéekű karácsonyi ajándékokról, márkás ruhákról...stb, amiket most meg tudok nekik venni, de ennyi gyerek mellett nem tudom, hogy vissza tudnék-e jönni dolgozni.
bocs, hogy hosszú voltam
Egy 4 éves és egy 3 hónapos gyerkőc mellett lettem terhes a 3.-kal. Az első gondolatom az volt, hogy nem tartom meg. Kicsi lakásban laktunk, a kisebbik nagyon pici volt, pánikba estem.
Megszereztük az engedélyeket, végigbőgtem az egész procedúrát. Megvolt az időpont is. Aznap reggel úgy keltem fel, hogy én ezt nem tudom megcsinálni. A baba megmaradt, 2 fiú után kislány lett. A legszebb, legokosabb leányzó, akit csak el lehet képzelni. A lakásgond megoldódott, a két pici jól lekötötte egymást. Még ma is lelkifurdalásom van amiatt, hogy majdnem elvetettem.
Ettől függetlenül nem vagyok abortuszellenes. El tudok képzelni olyan élethelyzetet, körülményeket, ahol nincs más megoldás.
De ha legalább az alapok adottak, megtartanám.
NEM biztos.
Érvek:
-40 éves leszek idén
-nem akarnék még 2-3 évig itthon lenni
-kicsi a ház
-két gyerek bőven elég
- akicsi 2 éves múlt
-szerettel nem lehet a boltban és sehol máshol fieztni, éhenhalni meg elég gáz lenne
-ezaz ország egy "kripta"
12:43.
Az első válaszoló vagyok - üzenem, hogy eltörted a mécsesem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!