Az abortusszal kapcsolatban miért mindig a "felelőtlen
tiniket" emlegetik?
Figyelt kérdés
Ismerősi körömben jóval több 30-as "tisztes családanya" ment abortuszra, mint tinédzser.
2011. máj. 28. 20:16
1/7 anonim válasza:
mert szeretünk általánosítani. és jobb őket riogatni,mint a 30as nőket, a 3-4.gyerek utáni abortusszal. náluk már nem (akkora) gáz, ha meddőkké válnak.
2011. máj. 28. 20:20
2/7 anonim válasza:
És mond már meg nekem, hogy a tisztes családanyát miért kell idézőjelbe tenni???Én annak érzem magam, mégis volt abortuszom, és nem a saját hibámból.Honnan tudod, hogy kinek miért volt?Ott voltál mindegyiknél?
2011. máj. 28. 20:26
3/7 A kérdező kommentje:
De ezeket nem riogatásnak írják! Hanem az abortuszellenes kirohanások mindig tele vannak a "felelőtlen tinikkel", mint negatív példákkal. Holott ennyi erővel lehetne az "önző anyákat" is emlegetni, akik nem akarják a második/ harmadik gyereket felnevelni.
2011. máj. 28. 20:27
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, természetesen nem voltam ott mindegyiknél. A "tisztes családanya" ugyanazért az okért került idézőjelbe, mint a "felelőtlen tini". Kategória, amit így szoktak emlegetni, ezért írtam így.
2011. máj. 28. 20:29
5/7 anonim válasza:
azért a 15évesen becsúszott és a 33évesen a 4. között őrült nagy ám a szakadék. a 15éves csak hülye, simán. a 30as pedig még nagyobb.
ráadásul ijesztően magas azoknaka gyerekeknek a száma akik fogamzásgátlásra "használják" az abortuszt. becsúszik? na és? majd a pasim kifizeti! ilyenből 1 is sok és hidd el nem 1 van..
2011. máj. 28. 20:30
6/7 A kérdező kommentje:
A további félreértések végett: én itt nem ítélkezni akarok bárki felett is. Csak nem értem azt, hogy miért csak a "felelőtlen tiniket" kell emlegetni.
2011. máj. 28. 20:37
7/7 anonim válasza:
17 évesen szültem (véletlen). Amikor megszületett a babám jobban kezdtem tanulni, hogy megmutassam azoknak akik leszóltak, és ha a lányom felnő büszke lehessen rám, és el tudja mondani: az anyja fiatalon szülte és vitte valamire az életbe. Lehet ha a lányom nem lenne nem 4-re vizsgázom hanem mondjuk 3-ra.
Van olyan 30 fölötti rokonom aki már többször is volt abortuszon (pénz, ház, autó van). Most csak azért van neki is lánya mert nem vette észre, hogy terhes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!