Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi ez a hülyeség, hogy az...

Mi ez a hülyeség, hogy az abortusz gyilkosság?

Figyelt kérdés

Már miért lenne az? Ha már megszületett a gyerek, és megölöm az a gyilkosság.

Meg egyébként is, mióta lettek az emberek ennyire k*rvára erkölcsösek?

Vagy talán jobb lenne, ha megszületne a gyerek, és nincs mit ennie, mert a szülei nem tudják/akarják biztosítani az alapvető életfeltételeket?

Például itt vannak a tinik, a csapból is az folyik, hogy felelőtlenül szexelnek orrba-szájba, 12-15 évesen, de azért védekezzenek. És ha nem teszik, teherbe esnek, szüljék meg a gyereket? Hiszen még ők maguk is gyerekek.

2011. máj. 28. 14:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
72%
Ha már itt tartunk,megfogan egy élet felelőtlenül.Az abortusszal megakadályozod azt,hogy ez a pici élet világra jöhessen.Te is így létezel.Vagyis mindenki döntse el maga,hogy akkor ez gyilkosság-e vagy sem.Szerintem igen.Ha valaki nem akar gyereket,még azelőtt tegyen ellene,mielőtt szexuálisan érintkezne.Nem értem mért olyan bonyolult,vagy nehéz ez.Annyi módon ki lehetne kerülni a nem kívánt terhességet.Sok ember meg azon dolgozik,hogy összejöjjön,más meg csak úgy elveteti!Azért ez dúrva!
2011. máj. 28. 15:04
 12/34 anonim ***** válasza:
81%

Első vagyok látom le lettem pontozva, na nem baj.:)

Kedves Kérdező abba is gondolj bele, hogy az abortusznak annyi negatív, nem kívánatos következménye lehet, ami örökre tönkreteheti egy nő életét, és lehet többet gyermeke sem lehet. Nem kellene ezt úgy kezelni, mintha a világ legtermészetesebb vagy éppen legkönnyebb dolga lenne, jó magam nem vagyok abortusz ellenes, sem álszent, vannak olyan esetek, amikor igenis elfogadható a műtét, szükséges rossz. De ha olyat olvasok, hogy gyerekek szexuális életet élnek, vagy felelőtlenül akár felnőttek akár tinik védekezés nélkül bonyolódnak fűvel-fával vagy akár a párjukkal nemi aktusba, akkor igenis kinyílik a bicska a zsebembe, és jobban sajnálom a szerencsétlen megfogant magzatot, mint az anyját...

Továbbá javasolnám, használd a keresőt, 5millió kérdés volt már ezzel kapcsolatban, azért mert neked szombat délután nincs jobb dolgod, mint másokat provokálni/vitát indítani, attól még nem kell úgy kérdést kiírni.

2011. máj. 28. 15:06
 13/34 anonim ***** válasza:
86%

A csapból is az folyik, hogy felelőtlenül szexeljenek orrba-szájba? És ezt mégis ki mondja?

Csak mert nekem a szüleim anno elmondták, hogy hogyan is néz ki egy egészséges párkapcsolat, és igazuk volt. Tehát mi a "qvára erkölcsös" oldalon állunk:)

Gyomorforgató amikor végignézek egy szórakozóhelyen és azt látom, hogy elkurvult tizenévesek részegen hajszolják az élvezetet, és nem gondolnak arra, hogy ennek mi lesz a következménye.

És az abortuszt én is elítélem.

2011. máj. 28. 15:09
 14/34 anonim ***** válasza:
31%
Érdekes, amikor így szidják az erkölcstelen tiniket nekem mindig az jutott eszembe, hogy ezeknek az embereknek kimaradt az életükből a boldog kamaszkor és igen képmutatóak.
2011. máj. 28. 15:13
 15/34 anonim ***** válasza:
91%
Miért? a boldog kamaszkor abból áll, hogy védekezés nélkül baszunk és gyerekeket vetünk el? Gratulálok :)
2011. máj. 28. 15:16
 16/34 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nagyon boldog gyerekkorom volt, és én is jól tudtam magam érezni.

Ehhez nem kellett szétdobni a lábam, és koravén fejjel szombat hajnalban az árokba rókázni.

Ha ittunk, akkor megittunk 2 pohár pezsgőt, vagy vörösbort, és tudtam, hogy hol a határ. Ha fiúkkal mentünk szórakozni, akkor olyanokkal mentünk, akik vigyáztak ránk, és nem az volt a céljuk, hogy berángassanak minket a mosdóba.

Biztos én vagyok a túl öreg (így 26 éves fejjel) de amikor mostanában látom a fiatalokat, a szívem összeszorul.

2011. máj. 28. 15:22
 17/34 anonim ***** válasza:
64%
Bocsánat, nem gyerekkor, hanem kamaszkor, olyan 23 éves korig bezárólag.
2011. máj. 28. 15:23
 18/34 anonim ***** válasza:
38%

Mivel egy embriónak, magzatnak nincs még öntudata, saját személyisége így annak kikaparása nem gyilkosság*. Pont.

*én sem tartom szép dolognak, de ezerszer jobbnak, mint a "ratkókorszakot"

2011. máj. 28. 15:44
 19/34 Tinker Bell ***** válasza:
62%

Nem tudom, hogy mi köze van ahhoz, hogy van-e személyisége!

Egy pár órás csecsemőnek van személyisége? Ugyanúgy nincs, mint 7 hónappal fiatalabb társának, mégis büntetik az őt meggyilkolót!

2011. máj. 28. 16:56
 20/34 anonim ***** válasza:
68%

Most komolyan az a kérdés, hogy kinek van joga az élethez, és kinek nincs? Ha már az ő élete elkezdődött, akkor neki is joga van hozzá, még akkor is, ha nincs öntudata!

Szerintem elég nagy probléma, ha a szexuális életnek a gyerek vállalás része már csak egy szükséges rossz. Ha meg becsúszik, hát akkor vagy elvetetem, vagy valahogy felnevelem?

Régen megünnepelték, és boldogok voltak, ha egy nő gyereket várt... és nem csak bizonyos kultúrákban.

2011. máj. 28. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!