Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugy nezel ki, mint egy Anya?...

Ugy nezel ki, mint egy Anya? Latszik rajtad, hogy van gyermeked? Vagy inkabb megdobbennek, ha elmondod?

Figyelt kérdés
Mitol nez ki valaki Anyanak akkor, ha a gyermekei a kozelben sincsenek?
2011. máj. 27. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik nap mentem boltba. Kipattantam az autóból, és észrevettem, hogy két csaj elkezdett fixírozni. Aztán amikor kivettem a babakocsit a csomagtartóból, az egyik odaszólt a másiknak: "Ha kivesz egy gyereket, én besz@rok!". Pedig kivettem. :) Szóval nem nagyon nézte ki belőlem. 24 éves vagyok, általában senki nem hiszi el, hogy van egy lányom. Úgy szeretek pelenkával a kezemben sétálgatni, mert mindig kapok pár csodálkozó tekintetet. :) Múltkor megkérdezték, hogy a kishúgom-e? :D
2011. máj. 28. 10:49
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem még semmi ilyen élményem nem volt, nem tudom, kinézik-e belőlem, vagy nem, hogy gyerekem van. De szerintem igen, mert agyonnyúzott és karikás szemű vagyok:)
2011. máj. 28. 11:48
 13/15 A kérdező kommentje:

Ugy latszik sok olyan anyuka van itt, aki nem latszik anyukanak. :-)

Nem is tudom, hogy mitol fugg igazan, ezert is kerdeztem.

Nekem is ket gyermekem van, 28 eves vagyok, de igazabol nem valtoztam semmit sem (sot, inkabb elonyomre, mert most tobb idom van foglalkozni magammal). A lenduletem is olyan, mint a 8-10 eve. Sot, talan meg az is jobb, mert magamra talaltam es sokkal magabiztosabb vagyok.

Szinten meg szoktak lepodni azon, hogy vannak gyermekeim mar.

De par napja tortent, hogy 2 ev utan vegre eljutottunk szorakozni, a barati tarsasag eppen arrol beszelt, hogy mi a ferjemmel semmit sem valtoztunk. Poenbol a baratnom leallitott egy csajt abban a pillanatban es megkerdezte tole, hogy szerinte ugy nezek-e ki, mint akinek van ket gyermeke. A csaj ramnezett, megdobbent, mondta, hogy nem, egyaltalan. Es visszakerdezett, hogy rajta latszik-e, hogy van ket gyermeke?

Mi pedig ravagtuk, hogy igen... Basszus, nagyon hirtelen jott a kerdes es vegignezve a csajszin tenyleg olyan anyukas volt, nem is tudom megmondani hogy miert. Szelesebb csipo, nagyobb cicik, nem volt tul feszes a teste, az arca es a haja is kicsit olyan nyuzutt volt. Ugy nezett ki mint en kozvetlenul szules utan, amikor meg nem rendezodtek vissza a dolgok es napi 3-4 orakat aludtam.

Hat persze volt belole jo nagy sertodes, mert a csajnak egyaltalan nem volt gyermeke, egy 22 eves egyetemista lany volt, csak nem tul jo formaban. Tenyleg sajnaltam, bar nem ugy tunt, hogy megbantottuk, de gondolom akkor sem esett jol neki.

Azota ha latok egy fiatal not azon gondolkodom magamban, hogy van-e mar vajon gyermeke, keresem a jeleket.

2011. máj. 28. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Múltkor futás közben mellém csapódott egy bringás srác és elkezdte csapni a szelet. Elejtettem, hogy két gyerekem van. Erre megkérdezte, hogy apuka is van-e... Csak mikor "megnyugtattam", hogy van, tekert tovább. Fura volt, amúgy a karikagyűrűm is rajtam volt :)
2011. máj. 28. 16:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Most volt osztálytalálkozóm, 27 éves vagyok. Aki nem tudta hogy már van 2 gyermekem (20 hónapos és egy 3 hónapos) tökre ledöbbent. A második szülés után már az első terhesség előtti súlyomnál voltam, mindenki mondta milyen csini vagyok, ha nem mondom biztos nem mondták volna meg hogy 2 gyermekes anyuka vagyok. De sok helyen is elcsodálkoznak. Viszont volt olyan osztálytársam, akiről leli hogy gyereke van: elhízott, nem adott magára, csutakos haj.... pedig előtte csini volt. Na nem mintha egy molettebb nő máris anyának nézne ki, de akit előtte is ismertünk, csini volt, most meg kicsit ápolatlanul festett.
2011. máj. 29. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!