Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyereknapnak mi a lényege...

Apanacsi kérdése:

A gyereknapnak mi a lényege vagyis akkor kapnak valamit a gyerekek? Vagy elviszik őket oda ahová akarják?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenfele szoktak "gyereknapi rendezvényeket" csinálni, arra szoktak elmenni.

Mi sosem tartottuk meg a gyereknapot nem is bántam. :D Ajándékot venni meg szerintem nem kell, nem fog bele halni.

2011. máj. 27. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Ahány ház, annyi szokás. Én ismerek olyan családot, ahol ugyanolyan ajándékozás van, mint szülinapkor vagy karácsonykor, olyat is, ahol nincs semmi, nem emlékeznek meg erről a napról.

Nálunk köztes megoldás van, elmegyünk valami családi programra, kirándulás, állatkert, vidámpark, strand, kapnak fagyit, lufit, de semmi extra ajándékot.

2011. máj. 27. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi ajándék helyett inkább családi kirándulást tartunk, kihazsnáljuk, hogy ingyenes pl. a vonat, így oda is eljuthatunk, ahová máskor nem nagyon -a pénzhiány miatt.
2011. máj. 27. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk minden évben családi kirándulás van. Szavazás alapján dől el a hétvégi program. Ilyenkor szombat-vasárnap lehet kívánni, ha nagyon eltérő a kívánsáága a gyerekeknek, de mindig előre fixáljuk a tervet. Pl. idén szombaton állatkert, vasárnap strand. Tavaly cirkusz volt. Volt olyan, hogy csak a ligeti gyereknap volt a program. Nálunk a lényeg, hogy a gyerekeknek tetsző CSALÁDI programot iktassunk be ilyenkor. Ajándék nincs. Ilyenkor nincs nagyi, nagynéni stb. Csak mi, a család, apa-anya-gyerekek. Ez már hagyomány.

A nagyik általában beszálnak anyagilag ebbe, pl. egy nagy családi fagyizásra anyósom adott, és állatkerti nasira anyukám.

2011. máj. 27. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi is családi programot szervezünk elsősorban, viszont valami ajándékot is szoktak kapni ilyenkor a gyerekek. Nem nagy dolgot, csak apróságot, jelképesen. De a legjobban azt értékelik, hogy olyankor egész nap játszunk velük.
2011. máj. 27. 20:15
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat egyébként én is gyerek vagyok még:)
2011. máj. 28. 08:52
 7/7 anonim ***** válasza:
nekünk mamám sütött süteményt :)
2011. máj. 29. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!