Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány év korkülönbség jó a...

Hány év korkülönbség jó a gyerekeknek (Bőv. Lent)?

Figyelt kérdés

Hány év korkülönbség jó a gyerekeknek és persze a szülőknek?

1,2,3,4,5,6 stb? Köztem és testvérem között 5 év van ,nem mindig jöttünk(jövünk) ki egymással , (ő az idősebb) Szerintem az 5 év kor különbség sok! És már a szüleim is így gondolják.. Szóval azoknak akiknek több gyerekük van azoknál hány év korkülönbség van?

2011. máj. 24. 14:08
1 2
 11/12 anonim válasza:
Mondok egy szépet, közöttem és az idősebb bátyám között, 19 év a korkülömbség, szóval, nem vagy annyira elveszve :D
2011. máj. 24. 19:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi meg csak tervezzuk a masodikat. 5 ev korkulonbseget szeretnenk. A ferjem rengeteget dolgozik kulfoldon (van, amikor 1 evet is egyszerre - katona), igy en szinte egyedulallo anyakent nevelem a gyereket bizonyos idoszakokban (segitsegem egyik oldalrol sincs, mert kulfoldon elunk). Nem vallalnek be meg 1-et emiatt elobb (persze nem vetetnem el, ha jonne, de nem tervezunk 4-5 ev elott). Arrol nem beszelve, hogy fiatalnak erzem magam 2 gyerekhez. Meg raerek (huszas eveim elejen szultem az elsot). Hogyha valaki 35+ evesen szuli az elsot, ott adott eleve, hogy nem tud 5-8 evet varni, ha akar tobb gyereket. Egyik baratnom 38 evesen szulte az elsot, 40 evesen a masodikat es most tervezik a harmadikat. Nem konnyu neki, de szeretnenek babat, ezert vallalja be most, mivel kesobb nem lehetne mar neki.

Azt gondolom, hogy nem a korkulonbseg hatarozza meg a viszonyt. Koztem es a testverem kozott 7 ev van. Mindig nagyon jo volt a kapcsolatunk, igaz nem volt annyira kozeli, de soha nem volt vita, veszekedes sem. Felnottkent mindig feltetlenul tudunk egymasra szamitani. Van, ahol kisebb korkulonbsegnel is nyirjak egymast. Nem a korkulonbsegen mulik, hanem a gyerekek szemelyisegen, hisz olyanok, mint mas emberek viszonyai. Vagy kijonnek vagy nem.

2011. máj. 24. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!