Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felhasználhatok olyan tápszert...

Felhasználhatok olyan tápszert, ami régóta ki van bontva?

Figyelt kérdés
20 hónapos és cicista. Csak a kajáiba szoktam néha egy pici tápszert keverni tej helyett. Már lehet, hogy 2 hónapja bontottam ki a tápszert, igazából nem emlékszem. Lehet tőle baja, ha adok neki belőle? "Tejbe"rizst készítenék neki, mert úgyis abból kér, amit mi eszünk, de a tehéntejesből nem adok neki.
2009. márc. 14. 15:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A dobozukra rá van írva meddig használható kibontás után, a Milupa 3 hétig. Azt nem hinném nagyon árt de én vennék újat.
2009. márc. 14. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
2-3 hétig használhatoak fel a felbontott tápszerek. Legalábbis ez van ráirva. Én is vennék másikat inkább.
2009. márc. 14. 16:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A szagán is lehet érezni. Nekem volt olyan tápszerem, ami már 4 hete volt kibontva és olyan szaga volt, mint a haltápnak. Tényleg jobb ha újat veszel neki.
2009. márc. 14. 16:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Ennek újjonan is kutyakajaszaga volt. :-(

De ha ezt kidobom, tuti nem veszek már másikat. Az ezer forint az sajnos nálunk ezer forint... :-(

2009. márc. 14. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem jó már az a tápszer. De 20 hónaposnak amúgy is minek? Ehet már mindent, azt is, amiben tej van.
2009. márc. 15. 10:18
 6/10 A kérdező kommentje:
A mi gyerekorvosunk 3 éves korig nem javasolja a tehéntejet. Semmilyen formában. Ennek a tápszernek azért nem átlagos a szaga, mert "speciális tápszer tehéntej allargiában szenvedő csecsemőknek". Nem mintha bármi jele lett volna, hogy allargiás, de a mi dokinőnk mindenkinek ezt írja, mert hát jobb megelőzni a bajt, mint kezelni. Egyet is értek vele.
2009. márc. 16. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Úgy is van, pontozzatok csak le... Szerintem meg hülyeség 3 éves korig mesterséges szerrel etetni egy egészséges gyereket. De hát a te pénzed meg erre a sz*rra és a te gyereked issza, szóval nekem mindegy. Csak nevetséges, hogy bedőlsz a gyerekorvosnak, aki nyilván megkapja a pénzt ezért a tápszergyártól, ugyanis ez a 3 éves korig duma már csak a tápszergyárak propagandája nem más. Na nekem meg ezt keresztanyám mondta, aki szintén gyerekorvos.
2009. márc. 17. 08:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Ráadásul az még durvább, hogy allergiásnak való tápszert kap, amikor nem az. Lehetőleg mindenből adj neki allergiásnak valót 3 éves koráig, nehogy véletlenül igazi dolgokkal érintkezzen. Akkor garantáltan allergiás is lesz mindenre.
2009. márc. 17. 08:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Miért vagy velem bunkó????

Szerinted ki a qurva anyádra hallgassak, ha nem az orvosra??? Képzeld én nem jártam egészségügyibe, és fogalmam sincs kinek van igaza? Mellesleg nem issza ezt a sz@rt! Mint mondottam szopik ezerrel, csak a kajájába tettem tej helyett! Miért? Mert nem a keresztanyád a gyerekorvosom, és különben is ahány kib@szott orvos van, mind mást mond!

Akkor most szerinted kire hallgasson az ember? Gondolom rád...

Ja! És semmi másból nem kap allergiásoknak valót! B@zdmeg

2009. márc. 17. 19:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Kicsilány ne nekem b*zzegelj, én kultúrált hangon beszéltem veled. Sajnálom, ha felhívtam a figyelmet a hiszékenységedre és ez neked fáj, de azért abba lehet, hogy minden átlagos intelligenciájú ember belegondol, hogy egy nem allergiás gyereknek talán nem kéne allergiásnak való tápszert adni, ezen kívül bárhol ha utána nézel, megtalálod, hogy a tehéntej 1 éves kor felett adható (még a mai álláspont szerint is, amúgy meg hajjajjj...), pláne ha csak főzésről van szó, tejterméket pedig már jóval korábban is lehet adni. Egy 20 hónapos jó esetben már azt és úgy eszi amit és ahogy a felnőttek. De ha te bedőlsz minden hülyeségnek, akkor ne csodálkozz, ha meglepetések érnek később.
2009. márc. 18. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!