Elmehetek este 2 órára a párommal, mig anyósom vigyáz 6 hós kislányunkra?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell,hogy a kicsit éjfélnél előbb nem lehet ágyba parancsolni,szóval itt még az a lehetőség sem áll fent,h lalszik és mi elmegyünk...Fél éve nem voltam sehol,és nagyon szeretnéák elmenni,viszont ha a pici 1 óráig nem lát elkezd sírni-de az a fájdalmas sirás,nem hiszti...Nem tudom mit tegyek,jó lenne már kicsit kimozdulni,viszont már most sajnálom itthagyni a babát.Amúgy anyósoméknál laktunk 4,5 hónapig,szóval a kicsi ismeri.Ti mit tennétek a helyemben?Mert mondanám anyósomnak,h ha sokáig sír,hivjon és jövünk de ő próbál mindent megoldani,szal nem vok benne biztos,h hivna...Mit tegyek?2009. márc. 14. 12:04
1/6 anonim válasza:
Amíg nem próbálod ki nem tudod hogy viselkedne, lehet simán elalszik. Menj el de kösd a lelkére h hívjon ha csillapíthatatlanul sír.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is menj, 2 órát ki kell, hogy bírjon nélküled. esetleg próbáld meg "kifárasztani" aznap, játsszatok nagyon sokat, hátha elalszik előbb. Én szoktam mondani a kisfiamnak, ha elmegyek, hogy anyu most elmegy kicsit sétálni, de sietek haza hozzád, meg ilyenek. 4 hónaposan lehet, hogy nem érti, de nem tudok úgy elmenni, hogy ne magyaráznám el neki! Az anyósodnak pedig tényleg kösd a lelkére, hogy hívjon!
3/6 anonim válasza:
Menj nyugodtan szerintem. Igaz, az én fiam jó alvó volt, de én már 4-5 hónapos korában volt, hogy elmentem este amikor már aludt (igaz, mi meg anyukámmal laktunk, szóval ő sem volt neki idegen), és sosem volt ebből gond, jól is esett kimozdulni. Menj nyugodtan szerintem.
4/6 anonim válasza:
Igen imádjuk a babánkat, de nem szabad elfelejteni, hogy egymással is kell foglalkoznunk. Hiszen a mi szerelmünkből született a picink :) És ezt fent is kell tudni tartani...szerintem menjetek nyugodtan,és hidd el később még áldod az anyósodat, hogy lehetőséget teremtett erre. Picit hasonló a dolog mint az óviban a kiscsoportban...(óvónő vagyok) A pici sir, az anyának majd megszakad a szive végül szinte nekünk kell "kiparancsolni" a szobából. És a csoda! A gyerek pár perc babusgatás után mgnyugszik...igaz az anyának egész nap a sirós picije van az eszében elsem tudja képzelni, hogy jól elvan...tudom pici babáknál más a helyzet(az enyém 4 hós),de próbáljátok meg és ezzel azt akartam mondani, hogy lelkiismeretfurdalásod nehogy legyen! Érezzétek jól magatokat :)
5/6 anonim válasza:
Kellene a kikapcsolódás az biztos.... Próbáljátok meg, legfeljebb hív anyósod, hogy sír a pici, és akkor irány haza. A lényeg, hogy ismeri, ez jó, akkor elvan vele. Az én lányom anyukámat ismeri jobban, Vele elvan maximálisan, viszont anyósnál volt olyan, hogy üvöltött, míg haza nem értünk. Akkor hagytuk először és utoljára nála, inkább vittük mindenhová.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válasszokat!Én is legszivesebben anyumra biznám,csak már sajnos nem lehet...:(
Amúgy szülinapra megyünk,2 ismerősünk plusz a párom szülinapját tartanánk egyben ma este:)Nem is attól félek,h sirni fog,hanem hogyha sokáig sir nehogy ne legyünk felhivva...Amúgy a lakástól 5 percre leszünk,szal tényleg minden adott egy kis kikapcsolódásra.
2009. márc. 14. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!