Elmehetek én munkanélkülire?
Figyelt kérdés
Jelenleg Gyed-n vagyok a harmadik gyermekemmel. Az lenne a kérdésem hogyha gyed alatt felmondok akkor elmehetek munkanélkülire?2011. máj. 16. 17:51
1/3 anonim válasza:
Igen ha lemondod a gyed-et.
De az miért lesz jó???
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. 3 hónap múlva lejárna a gyedem mehetnék gyesre. Viszont jó sok szabim összegyült és jól jönne ha kifizetnék de azt csak akkor lehet ha felmondok. Vissza nem mennék dolgozni semmiképpen. Azért gondoltam arra hogy felmondok kifizetik a szabiaimat és elmennék munkanélkülire amíg lehet mert több lesz így a pénzem mint a gyes lenne.
Szerinted lehet ezt így?
2011. máj. 16. 18:26
3/3 anonim válasza:
Szia! Igen így lehet, leszámolsz a munkahelyeden és viszed a papírjaidat a munkaügyi központba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!