Hol vettetek meg az elöl gombolhatos häloinget (ami a korhäzban kell szüleskor)?
Figyelt kérdés
mär mindenhol keresek,de nem talälok olyat ami normälisan nezne ki...2009. márc. 13. 14:43
1/5 anonim válasza:
Szia! Vidéken lakom, egyszerűen kimentem a piacra és vettem jó hosszú gombsoros hálóinget, a célra megfelel.
2/5 anonim válasza:
Talán furán hangzik, de én egy kínai üzletben találtam rá. Egyedül ez tetszett (a többi vagy mamás volt vagy borzalmas színű, stb) no és az ára is jó volt. Igaz, kicsit féltem, mert ujjatlan volt és féltem, fázni fogok-e, mert novemberben szültem. De olyan meleg volt a kórházban, hogy így jártam jól.
3/5 anonim válasza:
Bpen, a Józsefvárosi piacon. 1500 Ft volt. 3 darabot vettem. Nagyon jó minőségű, télen szültem, így vastag volt, zsebes, szerettem. Most is abban alszom. :-))
4/5 anonim válasza:
Bp, Lehel piacon a kínai üzletekben. Nem mondom, hogy szépségversenyt nyernék velük, de nagyon jó hasznukat vettem. Ja és kb 1000 Ft volt darabja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!