Máshol is ennyire rámenősek a babakötvényes üzletkötők?
Szia! Nálunk az Aegon-tól akik voltak azoktól másztam falra. Itt ültek vagy másfél órát,hiába mondtam,hogy majd ha a párom hazajön külföldről akkor megbeszélem vele és jelentkezem. Aztán már Anyu úgy hozta ki a gyereket,hogy éhes. (persze még nem volt az) Na úgy nagy nehezen feltápászkodtak... Azóta 2-3 alkalommal kerestek telefonon. Először felvettem,de pont etettem a kicsit,mondtam hívjon később. Utána már nem vettem fel. Azóta szerencsére nem hívtak.
Mondd meg neki,hogy ha nem hagy békén bepanaszolod,vagy feljelented.
Nálunk is ilyen nyomulósak. :(
Én mondtam ,hogy nem kell,mert már van biztosítása és kész ,a többi pedig nem érdekel. És ezzel letettem a telefont.
Sokan felhívtak ,mindenféle biztosítóktól.
És nem kell beengedned,köszönd meg,hogy kifáradt,de nem kérte senki,mert nem érdekel.
Elnézést ,de dolgom van "címszóval".
Légy határozott. Tök midnegy, ki és honnan jött és mit akar. a köszönöm, de nem érdekel, nem alkalmas-t el kell fogadja. Tedd le a telefont, csukd rá az ajtót.
Nem vagy köteles fogadni őket.
Nálunk amúgy senki nem keresett babakötvénnyel...
De a váltsak nyugdíjpénztárat szinte mindennapos...
Szia!
Pont ma reggel mondtam a páromnak, hogy a következő bébinél nem veszem át a csomagot. Nem ér ennyit az a pár vacak, hogy utána hónapokig zaklassanak az erőszakos bunkók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!