Akik Pampers 4+ pelekát használnak?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy blokkra mert csak azzal veszik tőlem vissza.4es helyett ezt vettem véletlenül.2011. máj. 16. 17:03
1/6 anonim válasza:
És melyik város melyik üzletéből kéne a blokk?
2/6 anonim válasza:
Én nem kínlódnék vele, mindjárt belenő...
3/6 anonim válasza:
Szerinted lesz itt valaki,aki pont a közeledben lévő boltban vett ilyen pelenkát? Kizárt. Majd belenő...
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan használd el, annyival nem nagyobb. Sőt. Egyébként csak a dereka magasabb 1 centivel. Inkább picit nagyobb legyen, mint kisebb! :)
5/6 anonim válasza:
Nem sokkal nagyobb ez a pelenka mint a sima 4-es, mi is vettünk régebben, mert kíváncsi voltam ennyivel nagyobb.
Én sem kínlódnék vele, mert nem hiszem, hogy ugyanazon a napon, ugyanazon boltban valaki, ha vett is olyan pelenkát, itt írni fog.
6/6 A kérdező kommentje:
A nap az mindegy, és szerintem a bolt is,de már felbontottam és semmivel nem nagyobb mint a másik.
Köszönöm
2011. máj. 17. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!