Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik Pampers 4+ pelekát...

Akik Pampers 4+ pelekát használnak?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy blokkra mert csak azzal veszik tőlem vissza.4es helyett ezt vettem véletlenül.
2011. máj. 16. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
És melyik város melyik üzletéből kéne a blokk?
2011. máj. 16. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem kínlódnék vele, mindjárt belenő...
2011. máj. 16. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerinted lesz itt valaki,aki pont a közeledben lévő boltban vett ilyen pelenkát? Kizárt. Majd belenő...
2011. máj. 16. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használd el, annyival nem nagyobb. Sőt. Egyébként csak a dereka magasabb 1 centivel. Inkább picit nagyobb legyen, mint kisebb! :)
2011. máj. 16. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem sokkal nagyobb ez a pelenka mint a sima 4-es, mi is vettünk régebben, mert kíváncsi voltam ennyivel nagyobb.

Én sem kínlódnék vele, mert nem hiszem, hogy ugyanazon a napon, ugyanazon boltban valaki, ha vett is olyan pelenkát, itt írni fog.

2011. máj. 17. 10:11
 6/6 A kérdező kommentje:

A nap az mindegy, és szerintem a bolt is,de már felbontottam és semmivel nem nagyobb mint a másik.

Köszönöm

2011. máj. 17. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!