Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik Espiro vector babakocsit...

Akik Espiro vector babakocsit használnak, úgy látják tényleg jó lesz a gyerkőcnek végig? Tehát 36hónapos korig valóban használható, vagy nagy?

Figyelt kérdés
Mindegy hogy az air vagy a lite, mert ha jól tudom csak a kerekeik különböznek.
2010. nov. 25. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ezeket a babakocsikat nézegetem most, de látom neked senki nem válaszolt.

Megvettétek végül? Ha igen, bevált eddig? Ha nem, akkor milyet vettetek helyette?

Köszi a választ!

2010. dec. 31. 01:18
 2/4 A kérdező kommentje:

szia! nem vettük meg végül, mert az előző babakocsinkhoz képest nagyon kicsi a kosár része (tudod ahova pakolni lehet). A mostaninak sem óriási, és tudom, hogy még kissebbel elég sokat szenvednék, így nem. 2. babakocsinak ezt vesszük majd: [link]

viszont ezt tényleg csak sétálásokra használjuk, mert ezzel egy bevásárlást nem lehet intézni :)

2011. jan. 1. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Köszi a választ!

Két kérdésem lenne, az egyik hogy ezt amit kinéztetek (Ferrari) lehet mélykocsiként is használni picibabának? Mert a képből csak az látszik, hogy hordozó van hozzá..., de mózest nem látok.

A másik hogy, ha kicsi a csomagtartó rész alul (akár Espiro Vector, akár Ferrari) az lehet hogy nekünk nem baj, ha mindig autóval megyünk bevásárolni egyébként is, nem? Mi a véleményed?

Nem vagyok tapasztalt, életem első babája és babakocsija lesz. :)

2011. jan. 5. 10:50
 4/4 A kérdező kommentje:
A Ferrari csak 6 hós kortól ajánlott, nincs mózes része, ezért csak 2. kocsinak szánjuk. Ha viszont Titeket nem zavar a kis csomagtartó, akkor én megszavazon az Espirot -sztem érdemesebb az airt venni-, egyik barátnőméknek végül olyan lett -ők Concorde márkával kezdtek, vették közel 200ezerért, de nekik az nem vált be, erre váltottak és ezt nagyon szeretik-. Ők is sokat autóznak, és ez is használható úgy hogy csak a hordozóval, külön ugye a mózessel és a sport résszel. Itt a környékünkön is van több ilyen espiro, és a múltkor a védőnőnknél voltuznk, a váróban egy anyuka ilyennel volt és ő is nagyon dícsérte. Szóval ha a kosár nem kizáró ok, akkor szerintem jhó választás. Amit még ajánlottak nekünk az a Quinny Buzz, az is ez a szisztéma, és azt is sokan dícsérik :) nagyon boldog babavárást, jó egészséget, és könnyű szülést majd! :)
2011. jan. 5. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!