Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itthon végezhető munkát...

Itthon végezhető munkát keresek. Hol nézelődjek? (lent)

Figyelt kérdés
GYED-en vagyok. (pl. szövegmásolás, weboldal feltöltés, szöveg írás, stb. Nem MLM és nem regisztrációs
2011. máj. 16. 15:26
 1/1 kisnita ***** válasza:
100%

El kell, hogy keserítselek. Valós otthoni munkát nem fogsz találni főleg olyat nem amit interneten/számítógépen kell végezni. Én már rengeteg helyre beregisztráltam, de sajnos mind átverés volt. A legtöbb ilyen hirdetés burkoltan MLM tevékenységet takar, fizess be x Ft-ot és meggazdagodsz :S

Aztán vannak ezek a borítékolás, csomagolás munkák hát én ezzel is próbálkoztam már, de ez is átverés. Küldenek egy levelet amin kamu munkák vannak megjelölve szép fizetéssel. Pl: borítékolás havi 120 ezer Ft. A levél végén azt írják, hogy küldj neki 740 Ft-ot (rendszerbelépési díj) és ők cserébe elküldik a részletes munkaleírást és a szerződést amit ha aláírva visszaküldesz küldik az első csomagot amit postai utánvéttel vehetsz át és szintén postán küldhetsz vissza mikor készen vagy vele. Én idáig nem jutottam el mert már az is gyanús volt, hogy pénzt kérnek előre gyakorlatilag a semmiért.

Egy ismerősöm mesélte, hogy volt a tv-ben is hogy ez egy nagy átverés. Több ilyen "cég" is létezik. Van olyan ami soha nem küld semmilyen munkacsomagot, elküldöd nekik a pénzt aztán nem jelentkeznek. És van olyan is ami küld csomagot, de a beígért bért nem küldi el. Már nem emlékszem pontosan melyik műsorban volt erről szó, talán a Fókuszban. Ezek a cégek mind kamu cégek, sehová nincsenek bejegyezve.

Ezt azért írtam le mert még most is szoktam látni ilyen borítékolási munka hirdetéseket még a szuperinfóban is és nehogy bedőlj nekik, csak a pénzed akarják.

2011. máj. 16. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!