Próbaidő alatt kötelesek kiadni a gyerekek után járó szabadságot ha kérem?
Elrontották a fizum,és 3napot kiadtak holott próbaidős vagyok...most 12 ezret visszakövetelnek.
Így arra gondoltam megkérdezem mert ha a gyerekek után járó szabadságot ki lehet venni próbaidő alatt akkor erre hivatkozok,és minden ok.
Nem?
Mit tudtok erről?
Köszönöm!
Szerintem a szabi az szabi. A gyermek után járó az ugyanolyan, csak plusz..
De nem vagyok szakértő.
Megint én.
Micsoda szőrözés. Miért adták ki a szabit? Nekik kell ismerni a szabályokat, nem neked
Szerintem semmi joguk visszakövetelni pénzben. Majd követeljék vissza napban (mínusz szabi próbaidő után), úgymond csúsztatással. Ilyen szőrözést.
Szia!
Köszi a választ...
Azóta megoldódott mert sok a próbaidős és mindenki reklamált,mindekinek adtak szabit......és azt mindenki tudja ha egyszer azt úgy lekönyvelték utána vissza nem írhatják hogy bocsi de lett 3napod újra.
Nem is azzal az órabérrel számolták a bérüket.....így a főnök azt mondta,most már maradjon így nem kell visszafizetni,és nem írják újra jóvá.....Gondolnád hogy ZRT ről van szó????Nemsemmi mindenesetre köszi:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!