Félelem a Harry Pottertől?
Szegenykem. Nyugtasd meg, hogy a Baziliszkuszt megolte Harry Potter :)
Egyebkent szerintem is jo otlet, hogy ha te is elolvasod, es utana beszelgettek rola. :)
Én is olvastam az első kettőt és beszéltünk is róla, de ennek ellenére is fél sajnos. Természetesen égve hagyom nála a villanyt, de akkor is felébred óránként. Viszont ha érzi, hogy van mellette valaki akkor mélyen alszik, vagy ha nem a szobájában alszik akkor semmi gond.
Egyébként Micimackón, Benedek Eleken túl van. Már óvodás korában olvasott, mára 300 könyvet olvasott el és természetesen először a klasszikusokat adtam neki oda, de ma már ő is választ könyvet magának. Olvasott már Fekete Istvánt, Erich Kästnert, Shakespeare-t, Molnár Ferencet, Vernét stb. és azokat is nagyon szerette. Bálint Ágnes is teljesen elbűvölte elsőben és akkor állandóan arról beszélt, de most a Harry Potter van porondon sajnos pedig még januárban olvasta őket és azóta kb. 40 könyvet olvasott, de egyik sem fogta meg ennyire. Nagyon izgatja a fantáziáját, hogy mi lehet a folytatás, de egyenlőre féltem a többi résztől mert nem tudom milyen hatással lenne rá, ha a második ennyire megviseli.
Próbálok viccesebb (pöttyös) könyveket hozni neki, hátha eltereli a figyelmét idővel. Bár elég sok idő telt már el január óta, úgyhogy nem tudom hogy segíthetnék még rajta, főleg hogy a barátaival szinte mindennap Harry Pottert játszanak. Talán nyáron ha kevesebbet találkozik már a barátaival könnyebben túl lesz rajta....
Nem gondoltam, hogy ilyen nagy hatással lesz rá. Érdekes, hogy mást nem viselt meg az osztályban. Igaz a többiek csak a filmeket látták.
naszóval csak ízelítőnek:4 rész:végén Voldemort visszatér és elég részletesen le van írva h Harry-t kínozzák és egyéb véres részletek...
5.rész:végén elég sok nem túl durva de azért nem 9 évesnek való dolog+ha bírja Sirius-t akkor Sirius is meghal a végén
6. és 7. rész:töménytelen kínzás és könyörtelenség+kicsi romantika,érzelmi vívódás
szerintem ezek után csak Te döntesz amúgy én is kb. 9 éves voltam amikor elolvastam a Harry Pottert és a szüleimnek nem mondtam a részleteket,am. én is féltem tőle kicsit.de amúgy nagyon jók a könyvek!!
egy nagy harry potter fan(11/L)
Én 6 éves voltam amikor kijött az 1. film, nem nagyon emlékszem, de szerintem 2 évre rá megnéztem az 1. részt, és nagyon nagyon tetszett. El is olvastam a könyveket, az összeset, nem is egyszer, és oha nem féltem amikor olvastam, azóta is nagy HP fan vagyok :)Szerintem a 4. rész vége lenne ilyesztő neki, az eléggé durva, ahogy még Féregfark a saját kezét is levágja, az elég durva lenne neki. A heteset meg...hát én nem tudom én is libabőröztem 2 órán át a moziban, de fantasztikus volt :D szerintem még várj egy kisit velük :)
És elolvastam az eddidi válaszokat, van kedvenc szereplője? Vagy más állat amit szeret? Szerintem is jó ötlet lenne egy plüss, pl. hóbagoly ami Harry-nek is van, az megvédné őt...bár a bagoly is meg fog halni később... :) Na ennyi tellett tőlem, remélem valamit segítettem :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!