Anyukák, ti megtudtok válni a gyerek holmiktól?
Figyelt kérdés
Nálunk itt van még minden.Kislányom 2éves múlt.Nem akarunk több gyereket,de nincs szívem megválni semmitől.Kis ruháit eltettem,bölcső kiságy,babakocsi.Még a kis cipőit is bedobozoltam.El jön az idő mikor túl tudok adni rajtuk?2011. máj. 15. 15:04
11/11 anonim válasza:
Csak a hazahozós ruhákat tartom meg. Minden mást továbbajándékozok. Már egy kör el is ment(kezdő ruhacsomag).
Viszont az első saját ruhácskákat nem adom semmi pénzért.
A többire másnak szüksége van, meg nincs helyem.
Mikor hajtogattam a kis ruhákat akkor eszembe jutott, hogy legyen még egy, de nem most, 4hónapos a kicsi lányom, újra terhesnek lenn, 3felé szakadni...:d majd 10év múlva, talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!