Nálunk itt van még minden.Kislányom 2éves múlt.Nem akarunk több gyereket,de nincs szívem megválni semmitől.Kis ruháit eltettem,bölcső kiságy,babakocsi.Még a kis cipőit is bedobozoltam.El jön az idő mikor túl tudok adni rajtuk?
nálunk a nagy 2 éves a kicsi 7 hónapos lesz és nem tervezünk harmadikat mégsem vagyok képes eladni a cuccokat :((((((
2011. máj. 15. 15:46
2/11 anonim válasza:
Csaladon belul adtunk par dolgot kolcson, de csak azokat amikhez nem fuz emlek, igy nem sajnalom ha nem kerul vissza vagy rossz allapotba kerul a hasznalttol.Egyedul az elso babakocsinktol valtam meg kicsit nehez szivvel, de tudom, hogy nagy szukseg van ra ahova kerult (feltesom szuletett es az Ove lett).
Igaz meg kicsi a lanyom (15 honapos) igy a racsosagyban alszik.A sterilizalo a konyhaszkrenyben a legzesfigyelo pedig meg mindig az agyaban van a lanyomnak.
A ruhak bezacskozva (amibol porszivoval ki kell szivni a levegot) el van teve.
Az apro pici cipok diszkent funkcionalnak a baba polcon ahol az osszes uh-kep egyeb kepek es nevre szolo ajandekok is vannak (pl a szuletese tiszteletere felcimkezett bor, amit egy nagyon szep bortarton orzunk)
Nagyon -nagyn szeretnek meg egy babat, de majd meglatjuk mit hoz az elet.
2011. máj. 15. 15:47
3/11 anonim válasza:
hát a legtöbb ruhát a második nyüvi éppen széjjel, tehát azoktól tuti megválok. mivel a legtöbb ruhát (90%) nem én vettem, hanem kaptuk, nincs igazán érzelmi töltet, csak egy kettő iránt, azokat megtartom, a többi meg tovább de leginkább kuka.
2011. máj. 15. 16:55
4/11 anonim válasza:
Meg. Nem kötődöm a ruhákhoz, csak a gyerekekhez. Úgyhogy én mindenen túladok, mert nem szeretem rakosgatni a holmikat. :)
2011. máj. 15. 18:05
5/11 anonim válasza:
Igen, siman.
Ugy vagyok vele, mint az utolso valaszolo. Ket gyermekunk van, a nagyobbiknak mindent megvettunk, a kicsinek elraktam, de amint kinotte, vagy mar nem hasznalta en egybol el is adtam, vagy tovabbadtam. Furdetoallvanytol kezdve babakocsin at ruhakig, babajatekokig mindent. Harmadik gyermeket mi tervezunk, viszont csak kesobb.
2011. máj. 15. 19:38
6/11 anonim válasza:
Nem régóta az lett az életfelfogásom, h nem fontosak a tárgyak (amióta a kisfiam kezenyoma mindenhol meglátszik:)). Amiben hazahoztuk; a keresztelőruhácskát megtartottam, de mást nem, nem is tudnánk hová tenni, pedig 90nm-en lakunk. Tudom, h tök jó lenne majd 30 év múlva elővenni a cuccokat, megmutatni neki, de nincs hely sajnos.
2011. máj. 15. 20:18
7/11 anonim válasza:
Az én lányom 3 és fél éves, és még a csecsemő ruhái is meg vannak, nem tervezünk másik gyereket, de nem tudok megválni a kis ruháitól.
2011. máj. 15. 21:11
8/11 anonim válasza:
Én csak pár pici dolgot tettem el: 1-2 kedvenc ruhácska vagy első pár fülbevaló. Nem igazán vagyok raktározós típus, utálom, ha olyan dolgok vannak a lakásban, amik használhatatlanok. Ha valamihez kellemes emlékem fűz, egy darabig őrzöm, aztán azt is kidobom, pár nap után el is felejtem (pl egy régi képeslap vagy ilyesmire gondolok).
Pl első pár cipőt oké hogy elteszem, de az összeset eszembe sem jutna elrakni. És a kiságy? Nem is férne el.
Kicsi a lakás, ha akarnék sem tudnék ragaszkodni a dolgokhoz.
Egyébként ha nálatok elfér, akkor addig ne adj túl rajtuk, amíg biztos nem vagy magadban. Ha most még ragaszkodsz ezekhez a tárgyakhoz, akkor tartsd meg. Nincs ebben semmi rossz.
2011. máj. 15. 21:40
9/11 anonim válasza:
első vagyok. nagyon pici (35nm) lakásban élünk 4-en mégsem tudok megválni tőlük. nem az emlékek miatt hanem mert ugyan nem tervezünk, de szívem legmélyén vágynék még egy gyerkőcre. márpedig ha mégis kopogtatna még valamikor és lány lenne ismét akkor ne kelljen még arra is költeni. hülyeség, mi?? :-)))))
2011. máj. 16. 09:44
10/11 anonim válasza:
En is igy vagyok kerdezo. A kisfiam 15 honapos mult, nem szeretnenk tobb gyereket de megsincs szivem megvallni a dolgoktol. Dobozba van a kishintaja, pihenoszeke, babahordoz... En meg a babakocsit is elraktam a padlasra (mar sportkocsit hasznalunk) pedig jol jonne a penz ha el tudnam adni. A kisruhakrol nem is beszelve. Szerintem en a tesomnak fogom majd odaajandekozni ha kell nekik. En ugy erzem igy csaladon belul marad. :) Aztan, hogy ok mit csinalnak vele azt nem is akarom tudni. :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!