10 éves fiúnak milyen mobil vegyek ajándékba?
Szerintem is teljesen felesleges. Az én lányom is ennyi idős, egy időben ő is szeretett volna mert az osztály nagy részének már van, de szerencsére rájött magától, hogy igazából semmi szüksége rá és csak ahhoz kellett volna, hogy ne lógjon ki a sorból.
Én több szülővel beszéltem már, akik vettek a gyereküknek és kivétel nélkül mind azt mondták, hogy kb. 1 hétig érdekes, utána csak a szekrényben porosodik.
Persze ha sokat van egyedül, vagy sokat mászkál egyedül akkor megértem. Viszont akkor is valami olcsóbbat, mert tényleg mindent elhagynak még.
Az én 10 évesemnek kellett, mert délután egyedül ment edzésre -de nem akarok magyarázkodni, előfordul, hogy nem luxus, hanem szükséges.
Olyat vegyél, ami leeséskor nem törik azonnal szerte-széjjel apró darabokra (vannak fémházasak). Legyen könnyen kezelhető. Kamerás csak akkor, ha elég érett ahhoz, hogy ne éljen vissza vele. Egy hazsnált, régebbi tipus is tökéletes lehet, ha a telefonálás a cél vele. Ha villogni akar, akkor pedig érintőképernyőset, az a legmenőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!