Mi a véleményetek erről a játékról?
kislányomat elkezdte érdekelni a rajzolás. Már papíron ceruzán ügyesen próbálkozik. Szeretnék neki venni egy rajztáblát, de eddig mindenhol olyant láttam ami 6szögletekből áll ősz. Nekem az nem tetszik, mert nem lehet szépen rajzolni vele. Ha jól látom ez nem olyan ugye???
"ami 6szögletekből áll ősz"
ezt nem vágom...
nekünk sima 2500,- os van a müller drogériában vettem ahhoz auto csillag és kör formájú nyomda van. sokáig nyúzható autós és bármikor bárhol játszani lehet vele.
én sem értem a 6szögletest.
amúgy szuper jók ezek a rajztáblák, én 1 éves kora fölött fogok már ilyet venni. imádják már a picurkák is ha az anya rajzol folyamtosan.
ok. vágom 6 szögletü a legkisebb egység benne tehát ha pontot rajzolsz egy kis hatszög ábrázolódik . de a legtöhb ilyen. nem baj.
első.
Nekunk szonyegunk van es azt is nagyon szereti a kisfiam (15 honapos)a tollakat az ecsetet meg a formakat vizzel kell megtolteni igy nem tud osszekenni vele semmit. Ha teljesen megszaradt akkor egy kis ido utan eltunik a rajz. Vannak hozza formak amikkel lehet alakzatokat nyomtatni, van hozza egy kis auto ami nyomikat hagy maga utan, tollak. A markaja Tomy es tescoba vettem meg regebben. Na mindjart keresek rolla kepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!