Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a játékról?

Figyelt kérdés

[link]

kislányomat elkezdte érdekelni a rajzolás. Már papíron ceruzán ügyesen próbálkozik. Szeretnék neki venni egy rajztáblát, de eddig mindenhol olyant láttam ami 6szögletekből áll ősz. Nekem az nem tetszik, mert nem lehet szépen rajzolni vele. Ha jól látom ez nem olyan ugye???

2011. máj. 10. 15:07
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

"ami 6szögletekből áll ősz"

ezt nem vágom...

nekünk sima 2500,- os van a müller drogériában vettem ahhoz auto csillag és kör formájú nyomda van. sokáig nyúzható autós és bármikor bárhol játszani lehet vele.

2011. máj. 10. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem láttam olyat, ami nem 6szögekből áll össze. Ha jól felnagyítom, ezen is látszik, hogy olyan.
2011. máj. 10. 15:12
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

én sem értem a 6szögletest.

amúgy szuper jók ezek a rajztáblák, én 1 éves kora fölött fogok már ilyet venni. imádják már a picurkák is ha az anya rajzol folyamtosan.

2011. máj. 10. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik olyan hálós, ami 6 szögletekből áll össze, még ez is, amit linkeltél. Csak ez sokkal drágább, mint máshol (én Lidlben vettem 2000 ft-ért a miénket, ahhoz is van egy mágneses toll, meg három formanyomda (kör, csillag és egy kis autó).
2011. máj. 10. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez is ugyanolyan mágneses tábla, mint amilyenről te írsz.
2011. máj. 10. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:

ok. vágom 6 szögletü a legkisebb egység benne tehát ha pontot rajzolsz egy kis hatszög ábrázolódik . de a legtöhb ilyen. nem baj.

első.

2011. máj. 10. 15:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekunk szonyegunk van es azt is nagyon szereti a kisfiam (15 honapos)a tollakat az ecsetet meg a formakat vizzel kell megtolteni igy nem tud osszekenni vele semmit. Ha teljesen megszaradt akkor egy kis ido utan eltunik a rajz. Vannak hozza formak amikkel lehet alakzatokat nyomtatni, van hozza egy kis auto ami nyomikat hagy maga utan, tollak. A markaja Tomy es tescoba vettem meg regebben. Na mindjart keresek rolla kepet.

[link]

2011. máj. 10. 16:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Én láttam már többször is olyant ami nem "hatszögletes" (bocsi a fura megfogalmazásért, másként nem tudtam) unokatesómék a tesco-ban vették, de elég ritkán járok oda, mert messze van. De mikor mentünk sem láttam eddig soha. mindegy azért köszönöm a válaszokat, azt hittem ez olyan, akkor keresem tovább.
2011. máj. 10. 19:42
 9/10 A kérdező kommentje:
ez a rajzszőnyeg nagyon tuti, még most is lehet kapni ilyent??? Még nem láttam soha. Mennyibe került??
2011. máj. 10. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyent én is keresek. Aquadraw a neve vagy valami hasonló, de csak baromi drágán láttam. Úgy 10ezer körül :(
2011. máj. 10. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!