Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vízsérves kisfiúk anyukái,...

Vízsérves kisfiúk anyukái, hány napot voltatok a műtétkor a kórházban?

Figyelt kérdés
Pénteken műtik fiam, nem tudom mire számítsak. Hány napot kell bent tölteni? Vagy még aznap hazaengedik?
2011. máj. 10. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Debrecen Klinikán egy éjszakát kell bennmaradni műtét után.
2011. máj. 10. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Győrben műtötték a kisfiamat,aznap jöhettünk volna haza,de gond volt az altatásnál,és műtét után nem ébredt fel egy napig,illetve felébredt de pár pillanat múlva viszaaludt,így másnap jöhettünk haza! De kiderült,hogy el is rontották a műtétet,mert magas láza volt,hiába vittük vissza,azt mondták minden rendben,másnap kilyukadt a heréje és ömlött a gennyes fertőzött vér...kiderült,hogy vérmérgezést kapott majdnem belehalt,de veletek biztosan minden rendben lesz!
2011. máj. 10. 14:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát ez nem túl kecsegtető. Nagyon félek a pénteki naptól.
2011. máj. 10. 18:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Mi lett azóta a kisfiaddal? Rendbe jött? Megvan még a két golyója?
2011. máj. 10. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Aznap mikor kilyukadt a heréje kitisztították neki,de a láza nem múlt még kétszer meg kellett műteni,kapott vérátömlesztést,ugy volt ha nem múlik a láz 2 napon belül el kell távolítani a fél heréjét. De szerencsére erre nem került sor! 3hétig volt kórházban mire meggyógyult,végig infúziót kapott! Ráadásul az a doki aki így elcseszte a műtét és azt mondta,hogy biztos a fogától lázas amikor visszavittük elment nyaralni,egy másik orvos vette át az esetet.Amúgy azért küldtek Győrbe ,mert állítólag ott az egyik legjobb sebész,és ez amúgyis rutinműtétnek számít! De ne aggódj,szerintem ez nagyon ritka dolog,hogy ilyen történik,veletek minden rendben lesz! Amúgy a gyerekeket nem viseli annyira mint a szülőket,ők műtét után már rohangálnak! Majd írd meg ha megvolt a műtét!
2011. máj. 11. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Már biztosan túl vagytok a műtéten! Majd írj,ha ráérsz!
2011. máj. 13. 15:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Péntek reggel 9.10-kor vitték be fiamat a műtőbe és 9.48-kor hozták ki. 38 perc alatt megcsinálták. Úgy hozták ki, hogy felébresztették, de nem volt magánál, dobálta magát kínjában. Szegénynek még a kukacát is újra megigazították (7 hónappal ezelőtt átestünk ezen, most már két mm rész volt letapadva).

Az egész napot átaludta. Tegnap reggel 7-kor mentünk haza, mára már virgonc, kutyabaja.

Akkor szokott jajgatni, amikor kakil, gondolom ahogy feszíti a hasát, akkor fáj neki. Pisilésnél nem vettem észre, hogy jajgat, csak akkor amikor kezelésbe veszem a makkját (kamillázás és kenőcs), sajna ezt is muszáj csinálnom az ő érdekében.

Összességében nagyon aggódtam, rossz gondolatok bujkáltak bennem az altatás miatt, de hála istennek túl vagyunk rajta.

A műtét során a "bugyivonal"-ban vágták, kb. 3-4 cm a vágás helye (azt hittem a zacsiját vágják fel).

Úgyhogy minden rendben volt.

Köszönöm a válaszokat és minden jót!

2011. máj. 15. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a zacsiját vágták fel! Örülök,hogy minden rendben van! Az,hogy zaklatott volt,dobálta magát az az altató hatása volt! Minden jót nektek!
2011. máj. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!