Vízsérves kisfiúk anyukái, hány napot voltatok a műtétkor a kórházban?
Péntek reggel 9.10-kor vitték be fiamat a műtőbe és 9.48-kor hozták ki. 38 perc alatt megcsinálták. Úgy hozták ki, hogy felébresztették, de nem volt magánál, dobálta magát kínjában. Szegénynek még a kukacát is újra megigazították (7 hónappal ezelőtt átestünk ezen, most már két mm rész volt letapadva).
Az egész napot átaludta. Tegnap reggel 7-kor mentünk haza, mára már virgonc, kutyabaja.
Akkor szokott jajgatni, amikor kakil, gondolom ahogy feszíti a hasát, akkor fáj neki. Pisilésnél nem vettem észre, hogy jajgat, csak akkor amikor kezelésbe veszem a makkját (kamillázás és kenőcs), sajna ezt is muszáj csinálnom az ő érdekében.
Összességében nagyon aggódtam, rossz gondolatok bujkáltak bennem az altatás miatt, de hála istennek túl vagyunk rajta.
A műtét során a "bugyivonal"-ban vágták, kb. 3-4 cm a vágás helye (azt hittem a zacsiját vágják fel).
Úgyhogy minden rendben volt.
Köszönöm a válaszokat és minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!