Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért érzek igy mikor nekem...

Miért érzek igy mikor nekem is van?

Figyelt kérdés
Van egy 1,5 és 4,5 éves fiam. De ha az ismerőseim közt baba születik, olyan érzéseim jönnek mint aki féltékeny.
2011. máj. 9. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
nem tudom miért lehet, de ha vígasztal én is ugyanígy érzek...
2011. máj. 9. 21:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nem vagyok egyedül, de néha teljessen hülyének érzem magam ez miatt
2011. máj. 9. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:

bennem is van ilyen, 1 babám van, de 4t szeretnénk. Néha az az érzésem, ez csak akkor fog elmúlni, ha beteljesülnek a vágyaink, és már meglesz az a 4 gyermek. :)

azt hiszem, normális, egy bizonyos mértékig! egyre több ilyen anyukát tudok, legalábbis akik mernek beszélni róla.

2011. máj. 9. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak egy kis nosztalgia, nem irigység. Én legalábbis már abszolút nem szeretnék szülni, van három gyerekem, de ha valakinek születik a környezetemben, napokig eszemben van, gondolkodom rajta, hogy vajon milyen lesz nekik a gyereknevelés, mit éreznek, hogy vannak:)
2011. máj. 10. 08:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Van egy egy éves kislányom és én is így vagyok. Ha elfog az érzés nagyon tudom magam szégyelni saját magam előtt.
2011. máj. 10. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem 13 évig volt ilyen érzésem.A 2. és 3. gyerekem között 15.5 év van.Amikor baba született valamelyik barátnőmnél,kollégámnál mindig mentem pesztrálni.Hál Isten mindig örömmel fogadtak,mert ilyenkor elmentek fodrászhoz,boltba,stb....Én meg babázhattam.Aztán jött a CSODÁM!2 éves múlt.Már nem érzem,ha a környezetemben baba születik,hogy ott legyek,nem érzem,hogy féltékeny lennék.Megnézem,eldajkálom,de már nem forgolódom éjszaka,hogy neki milyen jó.
2011. máj. 10. 13:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha belegondolok nekem is az az érzés jön ahogy elnézem öket, hogy milyen jó volt terhesnek lenni és milyen volt a babám mikor megszületett. Hamar elment az idö.
2011. máj. 11. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!