Jól érzem hogy a nagymama elrontja a kisfiamat?
Először is részvétem... :(
Túl félti....szépen el kell(ene) mondani neki, hogy nem jó amit tesz.Persze, ha komoly a gond, baj betegség, akkor segítsen, de fölöslegesen nem kell bele gyógyszert tömni.Ha a doki úgy látja hogy indokolt, akkor úgyis ír gyógyszert.
Egyébként lehet a mamával "értelmesen"beszélni?
Nagyon sajnálom, nehéz helyzetben vagytok. :(
Sajnos a mama tényleg nem tesz jót, szegénynek most halt meg a lánya, és gondolom fél, hogy az unokáját is elveszíti. Beszélj vele szépen, finoman, türelemmel, hálával, hogy ezzel bármilyen jót is akar, épp rosszat tesz.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Részvétem nektek.
Azért jó ha tudod, hogy a gyerkek sokmindent kihordanak lábon, aminek utána komoly következményei lehetnek. A keresztlányomnak tüdőgyulladása volt, úgy hogy köhögésen kívül semmi tünete nem volt. Nagyon oda kell figyelni az egyéb jelekre is, nem elég ha arra várunk hogy szóljon a gyerek vagy nagyon rosszul legyen. Anyósod gondolom fél, hogy a gyereke után az unokáját is elveszíti, és érezni akarja hogy tesz ez ellen valamit. Örülj neki hogy ennyire odafigyel rá. Szerintem vegyetek közösen valami vitamint, és magyarázd el neki, hogy ezt szedi a gyerek megelőzésképpen, és mást nem adhat neki, csak ha veled is egyeztet. A gyereknek is mondd meg, hogy nem vehet be mást. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!