Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvinnétek a 9 éves gyermekete...

Elvinnétek a 9 éves gyermeketeket a Harry Potter befejező részére moziba?

Figyelt kérdés

Rajong a történetért,minden könyvet olvasott,minden filmet látott,viszont moziban még nem...

Ez az utolsó lehetősége arra,hogy moziban ehhez az élményhez jusson..

Nagyon érett gondolkodású kisfiú.

Ahogy nézem az előzetesét nem is tudom,hogy jó lenne-e neki....

http://www.youtube.com/watch?v=aT80CbWuSS8&feature=share

2011. máj. 7. 12:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem döntöttem még el.

Jut eszembe,én is 9 éves voltam amikor anyuék először elvittek moziba a tesóimmal,és Jedy visszatér-t néztük::)

Izgalmas,jó élmény volt!:)

2011. máj. 7. 14:22
 12/13 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

6,5 éves kisfiam is nagy Harry Potter rajongó,az első 6 részt megnézte itthon dvd-n,a barátnőmmel akartam tavaly nyáron elmenni a 7.-re(én is nagy rajongója vagyok a könyveknek),ő is akart jönni,rákérdeztem a moziba,hogy beengedik-e,azt mondta a srác,hogy mehet.

Elmentünk hármasban megnézni a filmet,egyedül a fiamnak tetszett(akkor volt 6 éves),így a befejező részre is biztos együtt megyünk.

Az én fiam is elég nagyfiús már most,így nem féltem:)!

2011. máj. 7. 14:32
 13/13 A kérdező kommentje:

Na jó,az apja azt mondja visszük hát!!

Majd együtt bőgünk a moziban...:)

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2011. máj. 7. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!