Hogyan hívhatja valaki ezt a csodálatos dolgot "babaprojektnek"? Olyan csúnyán hangzik!
Nekem se tetszik ez a kifejezés!
Nagyon "amerikaias"!
Szerintem meg aranyos.
Annyi "amerikaias" kifejezés mellé simán elfér. Ha azt veszed, h a butik (boutique) francia szó. A hello angol, és a celeb(rity) szintén... Mindet használjuk, nem? Vagy pl az antikvárium, bordűr, unisex, outlet szavakat is használjuk. Na és?
Mki úgy hívja, ahogy akarja. A lényeg a tartalom, nem az, h h mondod. Az anyukáját is mki máshogy hívja (anya, anyu, mami, muter, anyuci, anyácska, édesanya) mégis uaz rejlik mögötte, nem?
Ebben mi a szomorú? Sztem nem lettem rossz anya attól, h néha én is használtam ezt a kifejezést. Uúgy szeretem a gyerekemet, mint bárki más a sajátját.
Nekem sem tetszik, szerintem nagyon rágörcsölős. De hát mindenkinek szíve joga úgy mondani, ahogy akarja, van még jó pár kifejezés, ami nem tetszik.
És már most köszönöm mindenkinek a lepontozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!