Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol lehet csatot kapni babakoc...

Hol lehet csatot kapni babakocsiba?

Figyelt kérdés
A sport babakocsimnak nagyon gyenge a csattja fiam állandóan kikapcsolja és kiszáll belőle menet közbe.Tegnap frászt kaptam mert az úton átmenve csinálta.Jah 2 napja mostam ki a nagykocsit hogy felviszem a padlásra mert már csak a kicsit használom.Ma levettem és azzal mentünk boltba.De arról meg nem akarom levágni a csatot mert később kell még.Brendonba vagy nagyobb baba boltba kapható??Győr melletti anyuka vagyok.És biciklire szerelhető gyerekülésbe?Mert vennék használtan de itt a faluba mindenkinek biztonsági öv nélkül van és az én "rosszcsont"fiamat nem merném úgy vinni.Köszönöm előre is:)
2011. máj. 2. 14:46
 1/3 anonim válasza:
Nálunk az úgynevezett gombos ill. rőfös boltban lehet kapni csatot!A brendonban csak azokhoz lehet csatot rendelni, amiket ott vásárolsz és az is hetek néha hónapok kérdése!
2011. máj. 2. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Tudod, hol nézd meg? A belvárosban, az utca neve nem ugrik be, de a Tejivóval majdnem szemben van egy cipőkellékes. Na, ott aztán jó sok minden van. Ha jól értem, olyanra gondolsz, mint ami a hátizsákokon van, ugye? Én ott vettem 1 hónapja a lányom táskájára, kb 50-100 Ft darabja, és tényleg nehéz kinyitni. Remélem, itt találsz!
2011. máj. 2. 15:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztk!Köszönöm igen a csat a lényeg bár lehet komplett övvel jobban árok.Bár ilyen varró/cippőkellékesre nem is gondoltam:)Én se tudom az utcát kedves utolsó,de a tejivót tudom hol van.Meg fogom nézni ott.Köszönöm:))
2011. máj. 2. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!