Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen babakocsit vegyek?...

Milyen babakocsit vegyek? Kell-e, hogy a hordozót a babakocsiba tehessem vagy ha külön veszem hozzá is jó?

Figyelt kérdés

Találtam egy babakocsit,ami nagyon tetszik és jó áron is van,de nem lehet hozzá tartozó hordozót venni.Külön tudok venni,de az nem biztos,hogy jó a babakocsiba.

Fontos,hogy beletudjam tenni?Mert ugye az autóba kell utazáshoz.

2011. jan. 12. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fontos a babakocsiba a babhordozó. Ez most új "divat", régen is csak feküdtek a babakocsiban a babák. Sőt szerintem jobb is egy pici babának, ha nem egy kagyló alakú valamiben ül, ha sétáltok.

Lényeg, hogy a babakocsi újszülött kortól használható legyen, vagyis vízszintesig lehessen dönteni.

2011. jan. 12. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Amíg pici, jobb, ha fekszik a baba és nem görnyed a hordozóban.Én is külön vettem babakocsit és hordozót.Úgyhogy szerintem, ha tetszik a kocsi vedd meg nyugodtan!
2011. jan. 12. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Hosszú sétánál tényleg jobb, ha fekszik a baba. De van olyan hordozós babakocsi, amit ugyanúgy fekvőre lehet dönteni. Nekem ilyen van, semmiért nem cserélném el, nagyon kényelmes. Ha hosszabb útra mentem babakocsival, nem raktam bele a hordozót, hanem lefektettem. De ha rohangálás volt, mindig a hordozót pattintottam bele. Így nem kellett egy negyed órás elintéznivaló miatt kivennem a hordozóból a picit, csak kikaptam vele együtt az autóból, bele a babakocsiba, így nem kellett cipelnem sem , és nem is ébredt fel az átrakás miatt. Ha rohangálós az életed, nagyon praktikus tud lenni.
2011. jan. 12. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nagyon praktikus, ha csatlakoztatható a hordozó a babakocsihoz,én is ilyen kocsit vettem anno, pont emiatt.Most árulom, mert már nem használjuk.

2011. jan. 12. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:

A mi hordozónk vízszintesig dönthető: www.besafe.hu

És olyan babakocsit (maxi cosi) vettem hozzá amire rá lehet tenni. Így nem vettem mózes részt. Nekem fontos hogy praktikus legyen, hát így az lett. :)

2011. jan. 13. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!