Milyen babakocsit vegyek? Kell-e, hogy a hordozót a babakocsiba tehessem vagy ha külön veszem hozzá is jó?
Találtam egy babakocsit,ami nagyon tetszik és jó áron is van,de nem lehet hozzá tartozó hordozót venni.Külön tudok venni,de az nem biztos,hogy jó a babakocsiba.
Fontos,hogy beletudjam tenni?Mert ugye az autóba kell utazáshoz.
Szerintem nem fontos a babakocsiba a babhordozó. Ez most új "divat", régen is csak feküdtek a babakocsiban a babák. Sőt szerintem jobb is egy pici babának, ha nem egy kagyló alakú valamiben ül, ha sétáltok.
Lényeg, hogy a babakocsi újszülött kortól használható legyen, vagyis vízszintesig lehessen dönteni.
Szia!
Szerintem nagyon praktikus, ha csatlakoztatható a hordozó a babakocsihoz,én is ilyen kocsit vettem anno, pont emiatt.Most árulom, mert már nem használjuk.
A mi hordozónk vízszintesig dönthető: www.besafe.hu
És olyan babakocsit (maxi cosi) vettem hozzá amire rá lehet tenni. Így nem vettem mózes részt. Nekem fontos hogy praktikus legyen, hát így az lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!