Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csajok, már megint hó vége...

Csajok, már megint hó vége van? Gyes, csp 3. án lesz számlán.

Figyelt kérdés
Tényleg kezdődik? Május1 vasárnap, 2.első munkanap, kedden(3.án szinte mindenki pénzt kap számlára)
2011. ápr. 28. 23:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Azért írok ilyenkor általában, mert ekkor van időm rá, és hozzászoktam hogy két óra előtt nem igen fekszek le. Reggel alszok nyolcig, ez a 6 óra nekem bőven elég. Azért hidd el, napközben én is hasznosabban töltöm az időmet. Semmi nem hiányzik az életemből, megvan mindenem, és az egészségem is rendben van. Istenben meg nem hiszek. Kizárólag magamnak köszönhetem amit eddig elértem. És ezt most itt be is fejezhetjük. Nem szeretem ha győzködni próbálnak, és én sem akarok másokat győzködni. Szép napot neked is.
2011. máj. 22. 01:37
 32/32 anonim ***** válasza:
És újra meg újra eltéved... Könyörgöm, valaki mutassa már meg az úriembernek a helyes utat...:)))) Szegény mindig erre az oldalra téved:)) És MAGYARÁZKODIK... :DD
2011. máj. 24. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!