Csajok, már megint hó vége van? Gyes, csp 3. án lesz számlán.
Én is így gondoltam.Azért köszi!
Hihetetlenül gyorsan telnek a hónapok!:)
Jaj, én meg pont attól szenvedek, hogy március eleje óta mintha megállt volna az idő... Kb. 50 naposnak tűnik egy hónap, már hó közepétől sakkozgatok a pénzzel, erre meg most nyomja a kezembe a gyerkőc az osztálypénzes tasakot, ráadásul két havi összeget kell befizetni egyszerre.
Össz. 2.000 Ft van a pénztárcámban. Kajának való alapanyag szerencsére van még itthon, szóval íppen-íppen kihúzzuk még elsejéig. Elméletileg már semmire se kell költeni a hétvégén, csak egy kenyérre.
Ójaj, vasárnap anyák napja. Akkor mégiscsak lesz itt még költés...
(Én is gyesen vagyok a kicsivel)
"A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:54" Pedig elhiheted, ilyenkor már alszik a 4 gyerek és a feleségem is, a tv - ben nincs semmi, így hát itt szórakozom egy kicsit. Elég napközben a hajtás, ilyenkor már nem fog az agyam komolyabb dolgokra. A politikai oldalon megtanultam hogy csak így lehet társalogni, és néha elfelejtem hogy nem ott vagyok. Sorry.
23:38 vagyok,
hát a legszomorúbb az, hogy nem is a gyesre alapozzuk a gyerekek felnevelését. A férjem magyar viszonylatban még csak nem is keres rosszul, és mégis alig jövünk ki a pénzből. Ez a szomorú.
Mit szóljanak azok, akik 3 műszakban dolgoznak a soron?
Ha a nálunk csóróbbak közül senki nem vállalna gyereket, kihalna az ország.
Ez a mai magyar valóság.
500.000 Ft + gyesből már ellennék, de nehogy azt higgyétek, hogy az akkora nagy lóvé. Az pont egy kellemes-kényelmes kis életre lenne elég, pl. nem egyetlen pár bőrcipőm lenne, hanem több, meg nem egy kétszobás panelban laknánk, hanem mondjuk egy 100m2-es téglalakásban. A többi (500.000-en felüli, ami a férjnél marad) meg menne megtakarításba. Ennyi. Semmi egetrengető luxus.
Megint 23:38 vagyok
Én amúgy semmi bántót / dicsekvést nem éreztem ki Kolopele szavaiból.
Az lenne normális, ha mindenki, aki ért valami szakmához, jó szakember, és normális a munkához való hozzáállása, minimum egy milliót hazavinne havonta. Minimum.
Vagy ha nem is egy milliót, de mondjuk 600-700 ezret.
Egy négy fős középosztálybeli család kényelmes életéhez ez lenne a minimum. A minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!