Szeret játszani gyerkőcötök a fa tologatós játékkal?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok (kivéve az első kép):
Kérlek a gyereketek korát is írjátok le.
Köszönöm!
2011. ápr. 27. 13:39
1/7 anonim válasza:
Kisfiam kb. 11 hónapos korában kapott egy békát, még el se indult akkor rendesen. Most 19 hónapos lesz, és ha négyszer a kezében volt 8 hónap alatt, akkor sokat mondok. Van egy fa vonata, amit lehet húzni, az jobban érdekli, meg kapott egy húzható hernyót is, azzal is játszott párszor. De összességében nálunk csak porfogó. Nincs két egyforma gyerek, így nem tudom azt írni, hogy nálatok is fölösleges lesz...
Ilyen a vonatunk (ezzel építeni is lehet, azt szereti benne): [link]
2/7 anonim válasza:
Első vagyok, ilyen a hernyónk, közben megtaláltam annak is a képét: [link]
3/7 anonim válasza:
2,5 éves, még mindig imádja ezeket, a tologatósokat is és a húzogatósokat is.
4/7 anonim válasza:
1,5 évesen kapta, most két éves de még mindig nagyon lelkesen tologatja (az alsó szomszéd nagy örömére...)!
5/7 anonim válasza:
2 éves múlt, és heti egyszer biztosan előveszi, játszik vele. Most már az udvaron tologatja egy ideje.
6/7 anonim válasza:
1 éves korában kapta, a dobolós egér van. Most 2 évesen kezdett el vele játszani. Ő élvezi, én kevésbé és az alattunk lakó sem nagyon örül.
7/7 anonim válasza:
A fiam imádta!2 éves volt,amikor "vettük"(a Brendonban fizettem elő a Baba magazinra,és ajándékba adták hozzá).Egy cica volt.Lassan 3 éves a "kicsi",és Ő mondta,hogy eltehetjük.Remélem a kis tesó is kedvelni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!