Ha a 6 hónapos babám nem szeret hason feküdni akkor később fog mászmi is?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 10:44
1/3 anonim válasza:
Persze, ne aggódj győzheted majd utolérni...:-)
2/3 anonim válasza:
Az enyém se szeretett hason, és 7,5 hónaposan kezdett mászni.
3/3 anonim válasza:
A nagyobbik fiam egyaltalan nem szeretett hason fekudni pici koratol kezdve, pedig probalkoztam mindenfele modszerrel. Ez semmiben sem zavarta meg, 4 honaposan kezdett forogni hatrol hasra, viszont akkor is utalt hason lenni, orditott, vissza kellett forditanom. Ezt egy hetig jatszottuk kb egy percenkent, ha olyanja volt, majd meguntam es nem forditottam vissza a hatara. Ez akkora motivaciot adott neki, hogy masnap mar hasrol hatra is tudott forogni, csakhogy ne maradjon hason.
A lenyeg az, hogy hat honapos kora elott egy hettel o mar kuszott, ra egy hetre maszott is, egyaltalan nem volt lemaradva, sot!
Szoval nem volt osszefugges.
A 2. fiam hason szeretett igazan lenni es kesobb kezdett forogni, maszni, mint a nagyobbik fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!