Úgy utálok a többi anyuka miatt játszótérre járni. Van így valaki még?
Szeretem elvinni a 2 kisfiamat (2 évesek,ikerek), nem arról van szó.. Ők pedig szeretnek gyerekek közt lenni. Viszont, mindig megtalál egy elviselhetetlen anyuka, aki ki van nyúlva a tökéletes gyerekétől, mint a béka.
Egyszerűen nem értem.. vannak anyukák akik olyan szupermaminak tartják magukat,hogy néha én vagyok rosszul tőlük. Elképesztő, hogy miket tudnak összehordani..
Utálom a versengéseket, hogy kinek a gyereke a jobb, a szebb, az okosabb. Utána, hogy ki a jobb anya.. Próbálnak felvágni, hogy ők mit, hogy csinálnak, és mennyire tökéletesek..
Ez csak engem tud ennyire feldühíteni? :)
24 éves anyuka
Nincs másik játszótér, ahova tudnátok menni?
Mi két helyre járunk, délelőtt az egyikre, mert akkor ott jobb fejek az anyukák, délután pedig a másikra, mert akkor ott vannak a jobb anyukák.
Amúgy ilyenek nem nagyon vannak nálunk, mint amit te írsz.
Próbáld leépíteni. Ha ő azt mondja, az ő gyereke elmond három mondókát, akkor tied mondjon el tizenöt mondókát plusz tíz éneket is tud. Ha az ő gyereke tízszer ébredt az éjszaka, akkor a tied egyhuzamban aludjon 16 órát ébredés nélkül. Ess túlzásba te is :)
Egyébként nyugodtan mondhatod, hogy most mész játszani a gyerekeiddel, mert azért jöttél le, hogy velük legyél, és nem azért, mert mással szeretnél beszélgetni.
Detto :)
Utalom ,hogy hasonlitgatjak az en gyerekemet masehoz. Szerintem nincs jobb gyerek mert mindegyik mashogy fejlodik.
Lehet,hogy az en 21 honapos fiam meg nem mond tobb szaz szot de O pl. tok egyedul eszik(kessel, villaval) iszik(poharbol)17 honapos kora ota.
Ezt azert irtam mert mindegyik gyerek kulonbozo, mindenkinek mas megy jobban.
En el is kerulom a tarsasagukat, van egy baratnom. Egy idos a fia az enyemmel, egyutt jarunk setalni, jatszoterezni, neki hasonlo a felfogasa az enyemhez. Igy mi jol elvagyunk es nem vagyunk kivancsiak a "mindent tudo anyukakra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!