Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Úgy utálok a többi anyuka...

Úgy utálok a többi anyuka miatt játszótérre járni. Van így valaki még?

Figyelt kérdés

Szeretem elvinni a 2 kisfiamat (2 évesek,ikerek), nem arról van szó.. Ők pedig szeretnek gyerekek közt lenni. Viszont, mindig megtalál egy elviselhetetlen anyuka, aki ki van nyúlva a tökéletes gyerekétől, mint a béka.

Egyszerűen nem értem.. vannak anyukák akik olyan szupermaminak tartják magukat,hogy néha én vagyok rosszul tőlük. Elképesztő, hogy miket tudnak összehordani..

Utálom a versengéseket, hogy kinek a gyereke a jobb, a szebb, az okosabb. Utána, hogy ki a jobb anya.. Próbálnak felvágni, hogy ők mit, hogy csinálnak, és mennyire tökéletesek..

Ez csak engem tud ennyire feldühíteni? :)

24 éves anyuka

2011. ápr. 24. 01:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs másik játszótér, ahova tudnátok menni?

Mi két helyre járunk, délelőtt az egyikre, mert akkor ott jobb fejek az anyukák, délután pedig a másikra, mert akkor ott vannak a jobb anyukák.

Amúgy ilyenek nem nagyon vannak nálunk, mint amit te írsz.

Próbáld leépíteni. Ha ő azt mondja, az ő gyereke elmond három mondókát, akkor tied mondjon el tizenöt mondókát plusz tíz éneket is tud. Ha az ő gyereke tízszer ébredt az éjszaka, akkor a tied egyhuzamban aludjon 16 órát ébredés nélkül. Ess túlzásba te is :)

Egyébként nyugodtan mondhatod, hogy most mész játszani a gyerekeiddel, mert azért jöttél le, hogy velük legyél, és nem azért, mert mással szeretnél beszélgetni.

2011. ápr. 24. 13:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Detto :)

Utalom ,hogy hasonlitgatjak az en gyerekemet masehoz. Szerintem nincs jobb gyerek mert mindegyik mashogy fejlodik.

Lehet,hogy az en 21 honapos fiam meg nem mond tobb szaz szot de O pl. tok egyedul eszik(kessel, villaval) iszik(poharbol)17 honapos kora ota.

Ezt azert irtam mert mindegyik gyerek kulonbozo, mindenkinek mas megy jobban.

En el is kerulom a tarsasagukat, van egy baratnom. Egy idos a fia az enyemmel, egyutt jarunk setalni, jatszoterezni, neki hasonlo a felfogasa az enyemhez. Igy mi jol elvagyunk es nem vagyunk kivancsiak a "mindent tudo anyukakra".

2011. ápr. 25. 06:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. Bocsi, szoval NEM kessel es villaval, hanem kanallal es villaval :)
2011. ápr. 25. 06:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi is állandóan játszóterezünk jó időben, de annyira el vagyok foglalva a gyerekemmel, hogy nem szoktam mással beszélgetni. Énekelek hinta közben, a libikókánál én vagyok az ellensúly, így akkor azzal vagyok elfoglalva, csúzda közben rohangálok a lépcsőhöz majd vissza, így egyáltalán nem jut eszébe senkinek sem, hogy a saját gyermekéről nekem, azaz egy idegennek ódákat zengjen.
2011. ápr. 25. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!