Miért jó gyereket vállalni?!
Mostanában rengeteg kérdést illetve inkább panaszkodást olvasok itt, hogy az anyukák mennyire kiborulnak, mennyire fáradtak, mennyire unják, elegük van. A gyerek sír, a gyerek nem hagyja élni, a gyerek nem eszik, nem alszik, stb. A kollégáimtól is mindig csak azt hallom, hogy vége lesz az életemnek, hogy a gyerek miatt ezt nem lehet, azt nem lehet - egyszóval mindig csak a negatív dolgokkal találkozom.
Most így a 27. hétben egy kicsit kezd ez megijeszteni. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem csak boldog oldala van a gyerekvállalásnak, hogy nehéz, fárasztó, kiborító (bár valószínűleg minden elképzelésemet felül fogja múlni a valóság). Nincs is azzal baj, ha az anyukák néha panaszkodnak, csak az örömteli oldaláról olyan keveset hallani. Nyilván én is össze tudok szedni jópár olyan okot, amiért IGENIGEN, akarok gyereket, de kíváncsi vagyok a ti pozitív élményeitekre, gondolataitokra.
Csak hogy ne mindig a rosszat halljuk!
lanfear, köszi, pont ilyesmikre gondoltam, szuperül összeszedted egy részét - mert gondolom ez csak egy része, van még millió ilyen dolog :)
majd ha legközelebb kétségbeesem, hogy jajdenehéééézlesz, akkor visszajövök és elolvasom a válaszokat :)
meg hozzáteszem az én elképzelt kis képeimet, hogy milyen jó lesz vele gyurmázni, mennyi akvarell meseképet festhetek neki, hogy fogjuk együtt díszíteni a karácsonyfát, hogyan kirándulunk hármasban az apjával, és hányszor kérdezi meg, hogy miért zöld a fű :)
mindenki válaszát nagyon köszönöm, nagyon jó olvasni őket!
Mi újság kérdező? Lassan 10 éves a gyereked! Hátha visszanézel, és elmondod, végül hogy élted meg. Lett tesója? Boldog család vagytok?
Random dobta fel a kérdésed, és kíváncsi lettem, mert jó rég kérdezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!