Adnátok a születendö gyereketeknek Gabriela nevet?
En nem.
Nem azert, mert csunya!Szamomra van szebb nev es ennyi.
Bocsi de nem Gabriella?
Nekem amugy kozombos. A Gabi becezest nagyon nem szeretem.
Van egy 1 eves kislany az ismerosi korben akit igy hivnak , Ot teljes neven szolitjak, nem becezik.
Szép név,de névválasztáskor eszünkbe sem jutott.De ha úgy adódna,miért ne.
Viszont valóban hosszú t.
Gabriella.
Engem úgy hívnak, nem nagyon szeretem, főleg teljes hosszában. A Gabit használom, Gabócát is szívesen hallom, de a Gabikától kiráz a hideg. Mondjuk ki az, aki szereti a saját nevét? :) Szüleimnek, férjemnek, rokonoknak persze tetszik.
Ha lányom született volna, nem adtam volna neki. Mostanság nem nagyon hallottam róla, sem ovi, sem ismerősök körében, hogy vkit így hívnának. Nagyon ritka név lett.
Szia!
Én is Gabriella vagyok. A név tetszik, de még leírni is szokatlan, nem gyakran szoktak így hívni. Szinte csak űrlapokon és telefonos bemutatkozáskor használom, persze ez gondolom szokás kérdése. Gabinak becéznek, a férjem és a 2,5 éves kisfiam pedig Gabikának, tőlük ez jól esik, másoktól furcsa. Csak somolygok, amikor a fiam játszik és mondogatja:"Gabriella", így azért már kedvesebb lett számomra.
A férjemet egyébként Gábornak hívják, (őt nem becézzük), és ebből kifolyólag eszünkbe sem jutott a babaváráskor még egy Gabit a "családba iktatni":-)
szia,
Édesanyámat így hívják (csak a magyar megfelelőjén) és nekem nagyon tetszik!! :)
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!