Két gyermekes anyuka felvehet egy átlátszó fehér nadrágot?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 19:42
31/31 anonim válasza:
Nem értem, miért írták többen is, hogy ízléstelen egy fehér nadrág... Diorban, Escadaban, Bossban, stb. lehet kapni fehér nadrágot, akkor az is ízléstelen, aki egy visszafogott nyári fehér nadrágot visel, amiért teszem hozzá otthagyott egy nagyobb összeget? Ugyanmár. Az ízlés kérdése az, hogy mivel hordjuk. Egy ilyen átlátszó nadrághoz általában testszínű bugyi vagy tanga illik. A csipkés az tényleg ízlsételen az utcára szerintem. Senkire nem tartozik, milyen bugyi van az emberen.
Szóval, nyugodtan hordjad, nagyon szépek tudnak lenni a fehér cuccok. Én is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!