Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két gyermekes anyuka felvehet...

Két gyermekes anyuka felvehet egy átlátszó fehér nadrágot?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 19:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
73%
Én biztos nem venném fel, és igazából másokon sem tetszik, de ez az én ízlésem. De ha te tetszel magadnak benne, akkor vedd fel nyugodtan.
2011. ápr. 21. 20:38
 22/31 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat.főleg akik pozitív válaszokat adtak.
2011. ápr. 21. 20:47
 23/31 anonim ***** válasza:
22%
Tuti nem venném fel. Az már gáz lenne...
2011. ápr. 21. 20:50
 24/31 anonim ***** válasza:

Ha izleses es jol is all, akkor nyugodtan.

Ez nem attol fugg, hogy anya vagy-e vagy sem. Inkabb attol, hogy egy izleses, jo szabasu nadragrol van-e szo, illetve egy olyan popsin van-e, amilyet szabad mutogatni.

A 18 evesek lany is tud szanalmasan kinezni, ha narancsboros popsijara tapad ra egy attetszo feher nadrag.

Mondjuk fekete tangaval kombinalva egy feher nadrag maximum egy tizenpareves fiunak, vagy egy kiehezett ferfiembernek johet be, esetleg annak, aki eppen k.vat valaszt a fout mellett. De persze lehet, hogy tevedek, de egy igenyes lany, no nem hord ilyen kombinaciot utcan. (Lakasban takaritashoz, vagy betegen agyban fekve legfeljebb.)

2011. ápr. 21. 20:56
 25/31 anonim ***** válasza:

Én most fogok szülni,24 éves vagyok,nekem eszembe se jutott,hogy azért,mert gyerekem lesz másképpen kellene majd öltöznöm...Szeretem a kivágott felsőket,csini ruhákat,csőnacit,stb..Azért mert egy babakocsit fogok tologatni nem kell 40 évesnek öltözni,hajat vágatni és daueroltatni..Öltözz úgy,ami jól áll,és a korodbeliek divatjának megfelel...

Egyébként a csipkés francia bugyis megoldás sztem sem mutatna rosszul.

2011. ápr. 21. 21:09
 26/31 anonim ***** válasza:

Miert ne vehetned fel? Konyorgom, meg csak 25 eves vagy. En 22 eves vagyok, 2 eves lesz a fiam. Nekem is van ilyen nadragom, feher tangaval hordom.

Mondjuk engem alapbol nem erdekel ilyen szempontbol masok velemenye. Szerencsere a kornyezetembe ezert senkit nem szolnak be mert szinte mindenki csinosan oltozkodik.

2011. ápr. 22. 00:31
 27/31 anonim ***** válasza:
Én felvenném, viszont tunikával. Nekem egyébként is az ilyen hosszított felsők állnak igazán jól. Kiküszöbölnék a bugyiproblémát is:)
2011. ápr. 22. 07:14
 28/31 anonim ***** válasza:
77%

Ha jól áll, akkor miért ne?

Én ilyen bugyit vennék alá: [link]

Tök kényelmes és tényleg nem látszik át, én nagyon szeretem ezt a fazont.

Amúgy gondolom nem játszótérre mész benne, ugye? :)

2011. ápr. 22. 08:55
 29/31 anonim ***** válasza:
54%

Én pl mindig imádtam a miniszoknyát és hordtam is, ezen az sem változtatott, hogy azóta van egy fiam. Fiatal vagyok és nem vagyok ronda, ráérek még zsákot húzni magamra öregkoromban.

Neked is ezt tanácsolom.

23/N

2011. ápr. 22. 09:45
 30/31 anonim ***** válasza:
49%
Első vagyok, itt nem azon van a hangsúly, hogy azért nem venném fel, mert három gyerekem van... az alakom miatt én aztán nyugodtan felvehetném, mert a 162 cm-hez vagyok kb. 52 kg. Sokan cserélnének velem, de nekem abszolút nem jönnek be az átlátszó nadrágok, legyen akár egy akár két gyerekem. Ez nem ezen múlik, bár sokan erre helyezték a hangsúlyt, mivel ez volt a kérdésedben. Sok anyukán láttam már olyan ruhákat, hogy elborzadtam és irigyeltem az önbizalmukat:( Kb. 80-90 kg súlyukhoz simán felvesz sok anyuka haspólót, testre simuló ruhákat... hát én nem tenném a helyükben, azért fő az önkritika:)
2011. ápr. 22. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!