Két gyermekes anyuka felvehet egy átlátszó fehér nadrágot?
Nehogy már halgass az"irigy"válaszokra!!!
Ha tetszik Neked és jól áll,akkor tessék felvenni!Hol van az megírva,hogy egy két gyermekes anyuka nem lehet szexi?Inkább eldugod a szekrény méllyére?
Ne maaaar!!!!
25eves vagy ,fiatal ...mondhatnam legszebb eveidet eled,es most csak azert nem akasrz szexin es lehet h egy kicsit kihivoan/es akkor mi van??/ öltözködni,mert van ket gyereked???Egyebkent meg a korodbol kifolyolag nemhiszem h tul idosek lennenek a gyerekeid,es ezert duplan nem gáz.
Mert ha pl. 38eves lennel es lenne egy 16-17eves gyereked akk esteleg elgondolkodnek azon h nem kéne ...de ez sem kizaro ok.
Egyebkent tudok mondani konkret peldat ..mikor meg alapiskolaba jartam ,az egyik tanarnő/aki nagyon jo csaj volt/ feher szűk atlatszo nadragot fekete tangaval siman folvett anyaknapi musorra ...ahol kb 300 szülő volt. Es a lánya is abba az iskolaba jart.Es nagyon jol nezet ki ,mindenki odavolt tőle.
Egyebkent en is 25 leszek ,10 eve gyurok ... es ha lenne ket gyerekem ...akk csak azert ne vegyek fel izompolot vagy ne jarkaljak felmeztelenül?? :D ...tudom ,azert nem ugyanaz ,de megis van benne hasonlosag :D
Aki meg azt mondja h ne vedd fel mert ez meg az ,az egy f@szság.Mindenki azt vesz fel amibe jol nez ki,amibe jol erzi magat.Akinek nem tetszik ne nézze.
A 21. szazadban elunk ,egy jo csajnak joga van szexin,jol kinezni /oltozkodni ....pláne egy 25evesnek.
És ezt a két gyerek határozza meg?
Szerintem az alkat, a nadrág szabása, fazona.
Na és a kor, de valójában egy jó szabású nadrágot egy negyvenes nőn is el tudok képzelni, feltéve ha megfelel az egyéb követelményeknek, amit egy ilyen nadrág támaszt.
Pont jo az alakod .... en szemely szerint imadom a teltebb csajokat ,vastag combokat ,nagy ,kerek,formas popsit ...az ilyen formakon mutat igazan jol egy feher nadrag .... egy vekony lanyon nem annyira.Legalabb is az en izlesem szerint.
Annak a tanarnőnek is full jo s*egge volt. :D
Amugy most mar felvehetned azt a nadragot ...es dobhatnal fel egy kepet elorol is hatulrol is .... had elvezkedjek/djünk egy kicsit :D es igy konnyeb megmondani h tenyleg jol all-e.
szerintem ha csinos vagy nyugodtan felveheted !!!!
attól hogy van 2 gyerkőc nem kell mindjárt apáca ruhát ölteni
:)
Szerintem nyugodtan vedd fel. Főleg, ha jól érzed magad benne. Ne foglalkozz másokkal. Én is 25 éves vagyok, és anyuka. (Pl. miniszoknyát is felveszek.)
Egyetértek az előttem szólókkal... Attól hogy anyuka vagy, még nem kell 40 éveseknek való ruhákba öltözni!
Fiatal vagy, és anyuka! Légy büszke rá! Csak csinosan!!!
22hónapja mikor az első gyermekem megszületett, és az összes sötét gatya már rámolvadt elővettem a fehér, laza nacim, még gyerekágyas voltam, tehát nagyseggű sötét alsó volt rajtam, és tudod mit, lehet a bugyi miatt izlésficamnak nézett ki, de magasról tettem rá, amint lehetett tangát vagy csak sima világosat alá venni úgy hordtam...
Jól nézek ki benne, szeretem, és idén ha a többiek megpukkadnak ha nem akkor is felveszem, úgy hogy a nagy mellettem a kicsi előttem kocsiban lesz, és úgy megyünk akár a játszóra is, és nem csak a hosszút, hanem a halászgatyókat is:) viselni fogom...
Nyugodtan viseld:)(egy combközépig érő mini farmerruhám is van:) aminek nincs háta, és megsúgom, hogy nem kell és nem is akarom kiselejtezni)
24éves kétgyermekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!