Mit gondoltok arról, ha egy anyukának kislánya van, de fülbevalót se rakat a gyerek fülébe és fiúsan öltözteti? Ráadásul az sem zavarja, ha elnézik fiúnak a kislányát?
Kedves kérdező, ugye nem gondolod komolyan, hogy egy kislány a fülbevalótól, vagy a lányos ruháktól kislány? Attól, hogy kéket hord, és nincs fülbevalója, még nem lesz nemi identitászavaros könyörgöm.
Azért mert neked nem tetszik amit csinál, vagy te másként csinálod, miért kell megszólni? Ráadásul egy fórumon pletykálkodni róla, komolyan mondom, hihetetlen.
Hozzáteszem nem bántani akarlak, de abba belegondoltál, hogy pl. 30-35 évvel ezelőtt nem volt divat a babáknak a fülbevaló, és a rózsaszínű ruha sem?
Mégsem egy identitászavaros nemzedék nőtt fel.
Belemagyarázni meg mindenbe bele lehet bármit.
A szomszéd kislány kimondottan fiús gyerek volt világ életében, soha nem vett fel szoknyát, autóval játszott, és le kellett vágni a haját, mert melege volt. Aztán iskolába került, 11 évesen már a legcsajosabb lány az egész környéken.
És ez általánosabb, minthogy a fülbevaló hiányától vagy a kék színű ruháktól egy gyerekben zavar alakuljon ki a nemi hovatartozását illetően.
szia
kislanyomnak nincs es nem is lesz fulbevaloja amig O nem keri, hogy legyen.
Rovid "sportos" haja van.Nem vagatom, csak siman nem no....
igyekszem mindig kislanyosan oltoztetni ha nadragban van akkor mindig rozsaszin folsot kap es a nadrag is csajos.Igy hogy jobb az ido leggingsben es tunikaban szokott lenni, de igy is kisfiunak nezik sokan a rovid haja miatt.
Mar tobbszor leszoltak, hogy miert vagatom le a hajat....
Sajnalom, de Neki ekkora van es kesz.
Szoke is gondor is, igy nem latszik sem nem hosszunak sem nem soknak :S
Érdekesek a válaszok...Nem gondolom,hogy attól kislány 1 kislány,hogy van-e fülbevalója,vagy nincs.Az én lányom sem újszülött korában kapta,hanem kb 8 hós kora körül lövettem ki a fülét és lett fülbevalója.Imádja,hogy csini vele és csajos.:)Az én lányomnak is rövid a haja,mivel jön a meleg és azért is vágatom neki,hogy erősődjön,ne legyen olyan vékonyszálú neki,mint az enyém.Az nálunk is úgy van,hogy ha van rajta pl.kék naci vagy más ami fiúsabb szin,akkor a kiegészitő lányos rajta,vagy a bodyja,felsője...
Lehet,nekem azért fura némely válaszoló felfogása és a szóban forgó anyukájé,akiről a kérdés szól,mert én "lányosan" nevelkedtem,1 nővérem van,minket sem öltöztettek állandóan szép szoknyába,habos-babosba,de lányos lány lett belőlünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!