Mit gondoltok arról, ha egy anyukának kislánya van, de fülbevalót se rakat a gyerek fülébe és fiúsan öltözteti? Ráadásul az sem zavarja, ha elnézik fiúnak a kislányát?
Szerintem egyébként fordítva gázabb. Már úgy értem, hogy mikor kisfiúra adnak rózsaszínű cuccot, meg szoknyát. Ismertem egy ilyen fiút, akit lánynak vártak a szülei, és ezért állandóan lányos cuccokban járt, nagyon sokszor szoknyában jött le a játszóra. (Inkább nem részletezem, mekkora b.uzi lett belőle...)
Egyébként ha fiúnak néznék a lányomat (már ha lányom lenne, de fiam van), akkor biztosan olyan rucit adnék rá, amiből azért sejteni lehet, hogy kislányról van szó. És itt nem habos-babos tütüre gondolok, de elég egy rózsaszínű cumi, vagy sapka, vagy takaró, vagy valami kis kiegészítő legalább, amiből lehet sejteni a baba nemét.
3 lányom van. A nagy 6 éves,a középső 3,5, a pici 1,5 éves. Egyiknek sincs fülbevalója. Néha teljesen fiúsan öltöznek, de néha habos-babosba. Nem hiszem, hogy a játszótérre egy habos-babos ruha a megfelelő.
A férjemet nézték gyerekkorában mindig kislánynak, mégis egy igazi macsó lett belőle !
sógornőmet mindig is habos babos rózsaszínbe öltöztették,hosszú haja volt, csak babákkal játszott és mégis lezbikus lett.. fiú öcsémet még általános első-másodikban is lánynak nézték, most 185 centis kigyúrt pasas aki a nőket szereti. unokahugomat is mindig fiúsan öltöztették inkább, a haja is teljesen rövid volt, autókkal játszott most meg a legnőcisebb lány az osztályában.
mindenkinek a magánügye hogy öltözteti a gyerekét.
Kislányom van, nincs fülbevalója. Hiába kap lányos ruhákat, abban is nézték már fiúnak. Mondjuk én "javítottam" hogy kislány. Bár fiús ruhákat is hord, mert örökölte, úgy gondolom játszótérre, homokozóba tökéletes a kék, barna melegítőnadrág, meg a többi ilyen.
Családban vegyesen vannak fiú és lány unokatesók 15 hónapos és 5 éves között, bizony már egymáson látták, felfedezték, hogy más van a fiúknak és más van, vagyis nincs a lányoknak; volt ám csodálkozás :) Ruhától és fülbevalótól függetlenül mindenki tudja (már aki életkorban eljutott arra a szintre) hogy ő "micsoda" és "hol a helye". Hogy később kiből mi lesz, reméljük mindenki marad az eredeti neménél, az nem a ruha színétől függ, szerintem.
Még a kérdésedre válaszolva: lehet hogy anyuka megunta a javítgatást, mert már 100szor elmondta hogy kislány és már nem érdekli.
A lányom csak 6 évesen kapott fülbevalót, és kiskorában nem voltak rózsaszín cuccai, mert engem a sikítófrász kerülget a habos babostól. Sokszor nézték fiúnak is, főleg mert sokáig (3 éves koráig) kopaszka volt, utána nőtt csak meg a haja, de ez engem marhára nem érdekelt.
Most 7 éves elmúlt, hosszú a haja, gyakran hord szoknyát mert szereti, és van már fülije is, szemmel láthatóan nem esett csorba a nemi identitásán.
Senkinek semmi köze más ízléséhez.
A lányomnak dobozban a fülbevalója, szemezek vele, hogy hordom, de az az övé...(félek, hogy a fiam kirántja neki, amíg kis lökött addig minek kilövetni a fülét?)
Örökölt fiú gatyókban fekszik és kalimpál, a lányos felsőkkel, de néha ekte fiús szerelésben. És érdekes a vasmacsó kinézetű fiamat ennél jobban nem lehetne fiúsítani, mégis megkérdezik, hogy ugye a nagy is kislány? A lányomra ránéznek, és egyből tudják, hogy lány, pedig 3ruhadarab kivételével mindene kékes(gyönyörű óceánkék szeme van)
És attól mert mindkettő finom porcelánbaba, nem kezelem a fiamat is lányként, sőt!
Nem rakattam a lányom fülébe fülbevaló, mert majd ő eldönti akar-e.
Most 2 éves és hüyle dolognak tartom csak azért kilövetni egy újszülött fülét, mert lány.
Szoktam fiúsan is öltöztetni, egyrészt mert van egy csomó cucc a bátyjáról, másrész mert néha besokallok, hogy a lányoknak szinte csak rózsaszín ciccokat lehet kapni.
Ja és nézték már fiúnak rózsaszín cuccban is, úgyhogy erre no comment, különben meg lesz.rom, ki minek nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!