Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A húsvéti tojáskeresés hogy...

A húsvéti tojáskeresés hogy zajlik?

Figyelt kérdés
Az én gyerekkoromban nem volt szokás (egyébként is panelban nőttem fel), de a kisfiamnak szeretnék ilyen élményt, csak nem tudom a menetét. Mikor és hogyan? Előre is köszönöm, ha megosztjátok:-)
2011. ápr. 18. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szombaton van tojásfestés, sonkafőzés. Vasárnap reggel jön a nyuszi:) Én elrejtem az ajándékokat, a fészekhez vezető úton vannak a csokitojások, valamint a bokrok alatt, tulipánok között:)A gyerekek szombaton készítik el a fészkeket.
2011. ápr. 18. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem erre nincs szabály, de leírom nálunk hogy zajlik. Húsvét hétfőn korán reggel felkelek, és elrejtem a tojásokat a kertben. Mikor a gyerekek felkelnek, már keresnék, mert már napokkal előtte erről beszélnek (nem adok nekik édességet, így a húsvét, Mikulás stb. igen megbecsült ünnep :)). Mindenki kap egy kis kosarat, és indulhat a gyűjtés. Mivel négy kisgyerek van, el akarom kerülni, hogy valaki esetleg a nagy részét összeszedje, míg a legkisebb egyet megtalál, így 4 féle színben veszem a csokitojást. Mindenki csak a saját színét gyűjtheti.
2011. ápr. 18. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nálunk régen úgy volt hogy eldugták a csokikat meg az ajándékokat a kertben a szüleim,mindet máshova és mi mentünk a tesómmal és megkerestük!sajnos nekünk is panel lakásunk van,de húsvétkor megyünk majd a mamáékhoz és eldugjuk a kertbe a meglepiket:)
2011. ápr. 18. 14:20
 4/4 anonim válasza:
Én idén csinálok ilyet először de nem a hagyományos módszer alapján.Egy-egy tojás megszerzéséhez feladványokat kell megoldani, pl: el kell mondani egy locsólóverset vagy kitalálni egy találós kérdést. Csinálok térképet is a kertről, ezzel még érdekesebbé lehet tenni a dolgot
2012. ápr. 2. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!