Teszteltetek negativat úgy, hogy terhesek voltatok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 20:18
1/14 anonim válasza:
100x gyakrabban előfordul az hogy negatív terhesség esetén a teszt, mint fordítva.(mármint hogy pozitív úgy hogy nem)
nagyon sok rossz minőségű teszt van, és az is lehet hogy vki korábban csinálja, mint mielőtt kimutatná.
2/14 A kérdező kommentje:
Nekem 2 negativ tesztem van,de én egyszerűen érzem,hogy terhes vagyok. Szerdán megyek orvoshoz,de addig minden bajom van a kétely miatt. Köszi a választ! :)
2011. ápr. 15. 20:52
3/14 anonim válasza:
Sok sikert neked!
Megmondom oszinten, en negativat csak akkor teszteltem, amikor peteeres utan 10 nappal ellottem egy tesztet, de ra ket nappal mar pozitiv volt. Es nem nagy minosegu teszt volt, csak olcso papircsikos. Az elso gyerekkel pedig a mensi elmaradasa utan elhasznaltam kulonbozo napszakokban vagy 5 darab tesztet, minden felet, de nekem mindegyik pozitiv lett akkor is.
Szoval en meg ezzel a jelenseggel nem talalkoztam, de biztos van ilyen, remelem nalad ez a helyzet.
4/14 A kérdező kommentje:
Az első gyerekemnél nekem is egyből kimutatta. Lehet már csak magamba beszélem,de majd kiderül.
2011. ápr. 15. 21:19
6/14 anonim válasza:
Kérdező megírnád milyen tüneteid vannak ill., hogy miért érzed, hogy terhes vagy?? én is hasonló cipőben járok és szintén negatív teszttel, de már totál hülyének érzem magam, hogy mi lehet velem....:(
7/14 anonim válasza:
Aki maradt mensi után 3 nappal a tesztem negatív volt.Jól el is kenődtem. Aztán erre 7 nappal már erős pozitívat mutatott.
8/14 A kérdező kommentje:
1 hete nem jött meg,sose volt még ilyen,max 1 nap késés. A mellem olyan,mint mikor az első babámat vártam. Ezen kivül majd bealszok mindig. Más tünetem nincs,alig várom,hogy szerda legyen és menjek az orvoshoz. Neked van tüneted?
2011. ápr. 16. 15:59
9/14 A kérdező kommentje:
Ja,és van egy kis alhasi enyhe fájdalom.
2011. ápr. 16. 16:00
10/14 anonim válasza:
első vagyok
drukkolok én is nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!